I sada su nam poznate tajne devedesetih – od Željka Ražnatovića Arkana i Ćente do svadbe zapovjednika SDG-a, događaja koji su se vrtjeli na televiziji iu novinama. Međutim, skrivene priče koje su se događale iza kulisa i uz službene račune još nisu u potpunosti razotkrivene.

Mnoštvo tajni poznatih pojedinaca vuku svoje podrijetlo još iz 90-ih, no značajan dio tih neotkrivenih istina ostaje nepoznat široj javnosti. Miloš Petković Dafina, poznati tjelohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i bivši pripadnik Srpske dobrovoljačke garde, otkrio je dio do sada zataškavanih narativa koji su se odvijali iza kulisa.

Petković je u intervjuu otkrio razloge zašto se odbio fotografirati s Acom Lukasom, čak i ako mu je ponuđeno 5000 eura. Nadalje, izrazio je uvjerenje da je Arkan “još među nama”. Petković je napomenuo i da su se brojni kriminalci sporili sa svojim poznanicima oko pjevačica.

Dafina je neustrašivo podijelila svoja saznanja o srpskoj estradi, ali i svoja razmišljanja o tome gdje se Arkan trenutno nalazi, ne ostavljajući mjesta sumnji i oklijevanju.

Otac Lukas je predmet rasprave.

“Dafina je izrazila razočaranje svjedočenjem kako se talentirani pojedinac sudario s gradskim autobusom, otkrivajući dosad nepoznatu stranu njegove osobnosti. Unatoč tome što ima potencijal postići veliki uspjeh i slavu, nedostatak financijskih sredstava sprječava ga da dosegne takve visine. Dafina je također spomenula da se odbio slikati s Acom Lukasom, čak i da mu je ponudila pozamašnu svotu od 5000 eura, nego se odlučio na rizično ponašanje, uključujući i drogu, što je rezultiralo pravnim problemima i rastućim dugovima.
Zaronimo u intrigantan život Maje Nikolić.

Prema njegovim riječima, Maja Nikolić je 1995. godine stigla u Arkana i na Trigrovu kako bi prikupila sredstva za svoj album, mnogo prije nego što je postala poznata u javnosti.

Dafina je u razgovoru za Balkans.info podijelila poruku koju je dobila na svom pejdžeru u kojoj stoji prijedlog: “Hoćeš li da se upuštaš u seksualne odnose sa Majom Nikolić? Cijena je 500 maraka”. Dafina je izrazila čuđenje trenutnom situacijom, napomenuvši da danas i obične djevojke traže toliki novac. Jasno je da su se vremena doista promijenila.

Brojni pojedinci sudjelovali su u ovakvom ponašanju, sudjelujući u konzumiranju supstanci i stjecanju sredstava u zamjenu za kazete i CD-e.

Informacije o ĐUSU.

Prema Dafininim riječima, srpski reper Đus ima tendenciju da postane prilično agresivan i nasilan kada je pod utjecajem alkohola. Dafina se prisjeća nekoliko slučajeva u kojima su se oboje žestoko opijali po raznim barovima u Mirijevu.
Arcane je tema koja zahtijeva raspravu i istraživanje.

Prema njegovom iskazu, posudio je detektor za metal i pretražio Arkanov grob na dubini od 2,5 metra, ali metal nije pronađen. Kako bi provjerio funkcionalnost detektora metala, testirao ga je na spomenicima istih proizvođača i uspješno je detektirao metal. Međutim, kada je prešao na drugu grobnicu, detektor metala ponovno je registrirao prisutnost metala.

Ostaje moje uvjerenje da Arkan nije dočekao svoju smrt. Nezamislivo je da bi se njegov ukop dogodio bez ikakvih dokaza. Apsolutno nepojmljivo.

Dafina je jednom prilikom izrazila uvjerenje da se Arkan vjerojatno udebljao zbog smanjene pokretljivosti. Ona sumnja da je on trenutno u Južnoj Americi i nagađa da je možda potražio utočište na Cipru kako bi izbjegao pažnju. Postrojba je podijeljena u mišljenjima, polovica vjeruje da je Arkan još živ, dok druga polovica misli da je ubijen. Dafina dovodi u pitanje nepostojanje bilo kakvog fotografskog dokaza Arkanova tijela, čak se obraća i prijatelju u službi koji također ne posjeduje takvu sliku. Napominje da bi hrvatska obavještajna služba bila spremna platiti pozamašnu svotu da otkrije istinu o tome gdje je Arkan.

Oglasi - Advertisement