Poznati estradni par Haris i Melina Džinović donijeli su tešku odluku da nakon deset zajedničkih godina razvrgnu brak. Mnoge je ova vijest iznenadila jer su slovi za jedan od najistaknutijih show parova.

Osjetna razlika u godinama između pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline isprva je zabrinula njezine roditelje. Činjenica da je Haris 30 godina stariji od Meline izazvala je pažnju mnogih, pa tako i njenih roditelja kojima je velika razlika u godinama u početku smetala.

U početku su Melinini roditelji bili suzdržani prema njihovoj vezi.

Gloria je s Harisom ispričala da su njeni roditelji u početku imali veliki prigovor, prvenstveno zbog velike razlike u godinama između njih.
Iako je to bila izazovna situacija za Melinu, cijela se dinamika promijenila kada su primili vijest o skoroj unuci. Na kraju je sve sjelo na svoje mjesto i sve je bilo dobro.

Godine 2002., tokom Melinine treće godine studija, počinje se raspletati ljubavna priča između Harisa i Meline.

Naš susret u Sarajevu bio je potpuno neplaniran, spontana pojava koja nas je oboje iznenadila. Trenutačno stvari između Meline i mene idu glatko, ali samo će vrijeme pokazati što nosi budućnost. Sve je počelo kao uzbudljiva avantura, nešto što nitko od nas nije mogao predvidjeti. A onda smo se u jednom trenutku pogledali i donijeli odluku: Zasnujmo obitelj! Pjevačica je jednom izjavila da bi ovo mogla biti priča za cijeli život ili nešto sasvim drugo.

U rijetkom intervjuu, Haris je priznao da su njihove emocije odmah planule, iako o svom privatnom životu ne žele razgovarati, te je otkrio da su jednostavno otkrili jedno drugo.
Naša je veza bila trenutna.

Haris je jednom rekao da bi bilo glupo da nas dvoje ne provodimo svaki trenutak zajedno, jer je naša saradnja nevjerojatno uspješna. Jednostavno smo kliknuli. U startu se miješalo sve i svašta. Moram priznati, znam biti prilično izazovna i zahtjevna za održavanjem, ali nisam ni znala da postoji moja savitljiva strana, poput komada plastelina, koja čeka da bude oblikovana.

Gledajući unazad, Melina je priznala da je bez razmišljanja uplovila u vezu s Harisom.

Bez obzira na bilo što drugo, otkrila sam da sam duboko zaljubljena u svog muža i krenula sam s njim na putovanje. Začudo, pokazalo se da je to bila fantastična odluka. Međutim, važno je napomenuti da su takve pojave prilično rijetke. Nisam siguran koliko je parova iskusilo burnu romansu poput naše i uspjelo održati zdravu vezu dulje vrijeme. Kako se kaže, “brz brak, brz razvod”. Naša je veza bila trenutna. Hari me od prvog dana osvojio svojim ponašanjem, načinom razmišljanja i nepokolebljivim pristupom životu, koji je ostao nepromijenjen do danas. Pruža mi nepokolebljivu podršku, nikad me ne guši, već me tjera naprijed u životu. On mi pomaže da postanem najbolja verzija sebe u svakom pogledu, i kao rezultat toga, on me osvaja svaki dan, kako je rekla modna dizajnerica u intervjuu za Hello.

Paris je Melini pripremila divno iznenađenje.

Tijekom televizijskog intervjua, pjevačica je ispričala priču o Melininom prvom posjetu njemu u Parizu, izražavajući iskreno iznenađenje.

Budući da sam netko tko teži savršenstvu, prisjećam se razgovora koji sam vodio s Melinom tijekom njezinog prvog posjeta Parizu. Pitala me živim li s nekim i imam li nekoga tko bi mi pomogao oko organiziranja i pospremanja. U mom domu svaki je predmet, od majica kratkih rukava do ručnika i košulja, pomno posložen i uredno ispeglan. Stan je besprijekoran, perilica radi besprijekorno, sve je točno na svom mjestu.
Par je odlučio imati intimnu ceremoniju, izmijenivši zavjete na luksuznoj jahti.

Nakon 12 godina provedenih zajedno, par se odlučio vjenčati te su jedno drugom iskazali beskrajnu ljubav 2014. godine tijekom velike ceremonije održane na luksuznoj jahti, usidrenoj u blizini očaravajućeg grada Dubrovnika.

Intimnu svadbenu ceremoniju uveličalo je tridesetak uzvanika. Bili su nazočni Slavica Eccleston, Melinina kuma i Filip Cepter, Harrisov vjenčani kum.
Melina je jednom prilikom otkrila da je bilo intrigantno kako nisu imali određeno vrijeme za vjenčanje, a ipak su se u mraku probili na palubu samo kako bi ispunili formalnost.

Osjetan je izostanak tipične treme i nelagode koji često prate takve prilike. Uzimanje prezimena došlo mi je bez muke, jer ga od 2003. smatram svojim. Puno ushićenje zračilo je iz Đine i Kana, koji su bili na svadbi svojih roditelja i imali privilegiju doživjeti nešto što se većini djece često taji .

Oglasi - Advertisement