Poseban video na popularnoj platformi društvenih medija TikTok izazvao je značajan interes gledatelja. Video je postavljen na profil “Za tebe je.zvanični”, koji se prvenstveno bavi anketiranjem pojedinaca s područja Balkana.

Dok su šetali gradom u Albaniji, razmišljali su o pitanju koje navodi na razmišljanje: “Postoji li ijedna zemlja koja ne uspijeva pridobiti vašu naklonost?

Na ovaj upit među pojedinim pojedincima izbio je smijeh, a prvi odgovor pojedinaca na koje su naišli bio je gromoglasno “Srbijo.

Nakon što su oba mladića dala identične odgovore, muškarcu je postavljen isti upit. Upitan o tome kako razmišlja, odgovorio je: “To je zbog povijesnih čimbenika”, istaknuvši da njegova naklonost prema Srbiji nadilazi samo taj aspekt.

Nakon njihovog susreta, naišli su na još jednog mladića koji je ponovio isti osjećaj, izrazivši da ne može gajiti ljubav prema svojoj zemlji. Iznenađujuće, čak tri mladića, koji su slijedili taj primjer, prvo su odgovorili s “Indija” prije nego što su neobjašnjivo dodali Srbiju i Aziju na svoj popis.

@its4you.official

#fyp #balkantiktok #balkan #turkey #croatia #bosnia #serbia #greece #kosovo #albania

♬ Originalton – 4YOU

Nakon prethodnog pojedinca, mlada djevojka izrazila je svoju nesklonost Srbiji. Kao odgovor, nekoliko drugih izjavilo je da ne gaje nikakvu averziju prema bilo kojoj zemlji i da, zapravo, imaju želju posjetiti što više zemalja.
Nekoliko pojedinaca izrazilo je nenaklonost prema Srbiji kao zemlji koju ne preferiraju, a kao glavni razlog naveli su zategnute odnose s vlastitim narodom. Nadalje, ti su pojedinci također izrazili nesklonost Rusiji.

Oglasi - Advertisement