U božićnom shoppingu Ognjen Amidžić i njegova novopečena supruga Mina, koji su se nedavno vjenčali na privatnoj ceremoniji, uživaju u zajedničkom druženju.

Dok je par ulazio u butik, paparazzo Kurira ih je fotografirao u shopping centru. Voditelj i njegova buduća supruga pojavili su se opušteni i dobro raspoloženi. Nakon pohoda u kupovinu nove odjeće, muž i žena uživali su u ležernom obroku u obližnjem restoranu prije nego što su nastavili izlazak.

Par koji željno iščekuje vjenčanje nedavno se vjenčao u tajnosti, što je potvrdila i voditeljica.

Ognjen Amidžić, Mina Naumović

Da, istina je, službeno smo se vjenčali. Namjera nam je bila da to ostane skromno i privatno, poseban trenutak samo između nas dvoje. U stvarnosti smo već bili predani jedno drugome, ali sada je to službeno na pravnim dokumentima. Jedan od razloga za ovu odluku bio je i to što se Mina prezivala isto kao i ja, a sada ponosno nosi moje prezime. No, njezina odluka da promijeni ime na Instagramu možda ostavlja dojam prijevare, ali sve je to u duhu (smijeh). Kad ljubav uzme maha, riječi postaju sekundarne, jednostavno nema potrebe za pretjeranim objašnjavanjem – rekao je Ognjen.

Oglasi - Advertisement