Želju za proširenjem obitelji otvoreno izražavaju Katarina Grujić i njezin suprug, profesionalni nogometaš Marko Gobeljić. Nestrpljivi su da u svoj dom prime još djece, nadajući se da će svojoj voljenoj kćeri Katji omogućiti i brata i sestru.

Katarina, koja se s Markom vjenčala nakon godinu i pol dana udvaranja, čvrsto vjeruje u svetost braka. Rješavanje svih nesporazuma prije spavanja za njih je nepokolebljivo pravilo, jer odbijaju dopustiti da ljutnja ostane preko noći. Njihova ljubav jedno prema drugom s vremenom se samo produbljivala, a uvjereni su da će i dalje cvjetati kako godine budu prolazile.

Kći Katja nedvojbeno je kruna njihove ljubavi.

Cilj nam je proširiti našu obitelj tako da za Katju dodamo brata i sestru. Zamišljamo veliku obitelj s minimalno troje djece i nadamo se da ćemo minimalizirati razliku u godinama kako bi mogli uživati ​​u zajedničkom druženju.

Zbog profesionalnih obaveza u nogometnom klubu Kafisija, Marko već neko vrijeme boravi u Ateni, zbog čega je došlo do fizičke razdvojenosti između njega i pjevačice. Unatoč tome, kad god se ponovno sretnu, aktivno se angažiraju u zajedničkim obavezama oko kuće.

Podjela kućanskih poslova na temelju spola nije nešto čega se pridržavamo. Marko se ne libi usisati stan ili skuhati večeru, iako se o tim obavezama prvenstveno brinem ja. No, on pruža značajnu pomoć u brizi o našoj kćeri Katji. To mi daje mir kad moram putovati zbog posla i ostaviti je na njegovu brigu, znajući da će biti nahranjena i okupana. Iako su nam i roditelji dostupni za pomoć kada je potrebno, većinu posla primarno obavljamo sami, što potvrđuju i Kaća i njezin suprug.
Gobelja bez oklijevanja odgovara na upit o Grujićevoj domaćici i kuharici i odmah daje odgovor.

– Nevjerojatno! Ne mogu biti sretniji. Posjedovala je kulinarske vještine i prije našeg poznanstva, a njezine su sposobnosti samo porasle otkako je postala majka. Iako nas užurbani životi često natjeraju da naručimo hranu za van, ipak me najviše veseli kada ona odvoji vrijeme da mi pripremi jelo – istinski je iskren Marko.

Za Grujićevu ovaj Božić predstavlja značajnu promjenu jer će prvi put slaviti bez oca i supruga. Dok joj tata trenutno radi u Crnoj Gori, a Marko u Ateni, njih neće biti s božićnog stola. Ipak, Grujićeva utjehu nalazi u tome što ipak ima nekoga pored sebe. Uz njezinu mamu, sestru Bojanu i sina Leva, te Katju i nju, zajedno će uživati ​​u svečanoj božićnoj trpezi. Unatoč tome što su sami, poštovat će sve običaje i marljivo pripremati jela prožeta češnjakom koja zauzimaju posebno mjesto u njihovim srcima.

Oglasi - Advertisement