Duško Tošić, bivši nogometaš, odlučio je svoje kćeri Niku i Atinu dovesti u svoj rodni Orlovat na miran Božić.

Tošić je na Instagramu ponosno podijelio fotografiju na kojoj je okružen svojim najmilijima i djecom sestre Katarine. Duško je ovjekovječio trenutke njihove igre sa svojim ljubimcima, nakon čega je uslijedio slatki ručak i uobičajene aktivnosti koje se ovim povodom organiziraju u manjim mjestima.
Unatoč znatiželji korisnika društvenih mreža da na fotografijama nema Jelene Karleuša, majke Nike i Atine, ona će praznike ipak provesti s obitelji, iako je Duško nakratko skrenuo u svoje selo.

Podsjetimo, Jelena je nedavno dala objašnjenje situacije između nje i Duška.

Duško Tošić

– Duško, čovjek kojeg smatram ljubavlju svog života, nesumnjivo je najfantastičnija osoba koju sam ikada srela. Unatoč sumnjama da mi Duško ne uzvraća osjećaje, ne mogu poreći dubinu svoje ljubavi prema njemu. Potpuno sam svjesna da on možda ne osjeća isto prema meni, ali moja ljubav prema njemu ostaje nepokolebljiva. Iako smo u zakonskom braku, naša zajednica je samo formalnost. Odabrali smo ići različitim putevima, ali smo i dalje pod istim krovom, vezani institucijom braka – otkrila je.
Prošlo je dosta vremena otkako je Duško nešto komentirao o meni, ali to je u redu. Ako ikad odluči popričati o svemu, kao što sam ja otvorena, sasvim mi je u redu! Nemam namjeru pritiskati bilo koga da nasilno raspravlja o ovoj stvari.

Oglasi - Advertisement