Najnovija odluka koju je donio ruski predsjednik je ona za koju se očekuje da će imati globalne posljedice, izazivajući komešanje među narodima širom svijeta.

Prema šest anonimnih izvora koji su razgovarali s Reutersom, Vladimir Putin, predsjednik Rusije, najavio je svoju kandidaturu na predstojećim predsjedničkim izborima u ožujku. Izvori izvještavaju da je Putin motiviran svojim uvjerenjem da je on jedini vođa sposoban voditi Rusiju kroz najnesigurnije vrijeme s kojim se suočila posljednjih desetljeća.

Od Josifa Staljina, nijedan drugi vođa Rusije nije bio na predsjedničkoj funkciji dulje od Vladimira Putina. Osim toga, premašio je 18-godišnji mandat Leonida Brežnjeva.

Prema izvorima iz Reutersa, došlo je do curenja informacija o Putinovoj odluci, a kao rezultat toga njegovi savjetnici trenutno vrše pripreme za njegovu kampanju i izbore.

Prema izvoru upućenom u pripreme, pala je odluka da će on nastupiti u utrci.

Jedan izvor je potvrdio da je presuda donesena i da se Putinovi savjetnici spremaju za njegov angažman. Štoviše, tri druga izvora potvrdila su da je odluka donesena i da će Putin doista sudjelovati u postupku.

Oglasi - Advertisement