ATV je javila da je Banja Luka D.M. oduzela sebi život vješanjem.

U nedavnom događaju u Banjoj Luci riječ je o ženi koja je snimljena kako vrši nuždu na javno dostupnom mjestu.

Nakon postavljanja videa na mrežu X, njezina ju je online publika izložila ozbiljnom verbalnom zlostavljanju.

Kako prenosi ATV, obitelj dotične žene poduzela je potrebne korake kako bi locirala osobu koja ju je nezakonito snimala i iskoristila dobivenu snimku na raznim platformama društvenih medija.

Osim toga, obitelj želi otkriti identitet pošiljatelja uvredljivih poruka koje je primila nesretna žena.

 

NOVE VIJESTI DANAS:

 

Nakon napada na Gazu, jedna je država odlučila povući sve svoje diplomate iz Izraela.

Izražavajući negodovanje, južnoafrički ministar komunikacija i tehnologije, Khumbudzo Ntshavheni, izjavio je da su izraelske akcije bombardiranja škola i bolnica u Gazi, kao i zatvaranje humanitarnih putova, razlog za veliko razočaranje.

Ntshavheni izvještava da je južnoafrička vlada odlučila povući sve svoje diplomate iz Tel Aviva u svrhu sudjelovanja u konzultacijama.
Vlada Južnoafričke Republike izrazila je nelagodu zbog izraelskog veleposlanika u Pretoriji, Eliava Belotsercovskog, zbog njegovih pogrdnih komentara prema pojedincima koji se opiru izraelskom ugnjetavanju i genocidu.

Prema Ntshavheniju, protiv veleposlanika Belotsercovskog propisane su odgovarajuće radnje u skladu s diplomatskim protokolom zbog njegova ponašanja.

Prema riječima južnoafričkog ministra, kao gost u našoj zemlji mora se ponašati onako kako dolikuje gostu.

Kao oblik protesta protiv izraelske agresije na Palestinu, Južnoafrička Republika opozvala je svog veleposlanika iz Tel Aviva 2018. na neodređeno vrijeme. Od tog vremena, zemlja ima samo ured za vezu u Izraelu.

Oglasi - Advertisement