Tijekom solističkog koncerta u Bugarskoj Dragana Mirković oduševila je obožavatelje eksplozivnim nastupom. Kako se koncert bližio kraju, na pozornici joj se pridružila posebna gošća, Lepa Brena. Zajedno su izveli duet s Breninom pjesmom “Ja drugog doma nemam”, što je bio vrhunac večeri.

Nakon što su se na bini srdačno zagrlile, Brena i Dragana su nastavile da se obraćaju publici. Činilo se da su ponovno ujedinjeni dugogodišnji prijatelji.

Dragana je izrazila zahvalnost svojoj voljenoj prijateljici Breni koja je u njenom životu bila prisutna u svakom slučaju. Bilo na najvišim ili najnižim točkama, uvijek su se međusobno podržavali i stajali uz bok.

Brena je držala Draganu za ruku i rekla: “Imamo pjesmu koja zauzima posebno mjesto u našim srcima.” Kad su počeli svirati, navirala su sjećanja na njihove rane dane. Pjesma je bila emotivna i dirljiva, a Brena je na kraju bila dirnuta do suza.

Neposredno prije početka koncerta, Dragana je iskoristila trenutak i posjetila Brenu u backstageu kako bi se oprostila od nje i poželjela joj puno sreće na predstojećem nastupu u Bugarskoj. Unatoč Draganinom veselom raspoloženju prije i tijekom showa, za stariju kolegicu Brenu ne bi se moglo reći da je istog raspoloženja. Odbila je komunicirati s našim timom, odbijajući nam dopustiti da snimimo bilo kakve njezine fotografije ili snimke prije koncerta.

Oglasi - Advertisement