Prije više od petnaest godina cjelokupna javnost bila je šokirana kada su se Ceca i Mira Škorić posvađali.

U početku niko nije verovao da je dugogodišnja drugarica, nerazdvojna bivša kuma, sve delila, bila odana do poslednje kapi krvi i znoja i prestala da priča.

Uslijedila je nevjerica jer niko od njih nije želio razgovarati s medijima o toj temi.

Jednostavno se više ne pojavljuju zajedno na javnim događajima i umjesto toga posjećuju jedni druge domove. Iako su ispod površine pokušali da objasne kako je veza zahlađena i kako je do tihe razvoda došlo bez tipičnih svađa, novinari nisu odustajali sve dok nisu shvatili šta se dešava, ili barem šta. Njihovi prijatelji pričaju šta se dešava sa zvezdama među pevačicama.

Međutim, izvor blizak pjevačici otkrio je da je Sekhar prijetio vezi jer posljednjih godina nije govorila lijepe stvari o Mili pred prijateljima, o čemu je saznala i nemo se žalila. Družite se s njom opet.

Drugi su, pak, tvrdili da je Škoriceva problem izazvala tako što se okrenula svom tadašnjem partneru i zanemarila prijateljstvo. Seka u svojoj emisiji najbolje objašnjava šta je od navedenog tačno.

– U svakoj vezi ljudi se povređuju, bilo da je prijateljska ili emotivna, i nije ti prijatno ni divno kada shvatiš da ti je život apsolutno prazan, ali mislim da je sve što se dešava razbijeno i razdvojeno, trebalo je tako da se desi, desilo se sa razlogom i ne treba da se kajemo – rekla je ona.

– Ne kajem se. Zahvaljujem Bogu što me svako ko mi nije pravi prijatelj ostavi na miru i ne gubi ni moje ni svoje vrijeme.

Balkanska zvezda je ovim rečima delimično objasnila raskid sa nekim koga je smatrala prijateljem, čime je otkrila veliku tajnu zbog čega više ne razgovara sa Milom.

Ceca i Mila Škorić su se nedavno posvađale, Ceca je otpevala duet sa Majom Berović pod nazivom “Ne računaj na mene” i završilo se, naravno, blago, a sve se završilo tako što se Mila osvetila Maji na društvenim mrežama i završila spominjanjem imena njenog bivšeg prijatelja.

Ceca nije imala odgovor.

Oglasi - Advertisement