Anastasija, nasljednica Cece Ražnatović, otvoreno je priznala da je tražila stručnu pomoć kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.
Tijekom boravka u Beogradu ponosno je napomenula da je sredila obrve i usne dok je slavila Nikoljdan u svojoj obiteljskoj kući, a već je i ranije iznosila detalje o raznim zahvatima kojima je bila podvrgnuta.

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović

Anastasijina majka nedavno je podijelila staru fotografiju na kojoj su ona, Taša i Veljko, a koja otkriva nevjerovatnu transformaciju kroz koju je Anastasija prošla.
Fizički izgled Anastasije Ražnatović je primjetno promijenjen, ima nešto manja usta i veći nos. No, Cecina kći uvijek je otvoreno govorila o operaciji nosa i usana.

Način na koji se pojavljivala u prošlosti je ono na što je sličila.
Tada je Tasa objasnila da se podvrgnula jednoj operaciji nosa jer je bila nezadovoljna svojim nosom. Njezina nesigurnost koja je okruživala njezin nos dovela ju je do odluke da ga ispravi. Iako je imala devijaciju, pojasnila je da to nije bio jedini razlog operacije. Tasa je jednostavno poželjela promijeniti nos i poduzela korake da to učini.

Oglasi - Advertisement