Olja Karleuša, pjevačica koja je zabilježila hit pjesmom Žene lavice, kasnije se povukla iz javnosti kako bi se posvetila obiteljskom životu.
Olja i njen suprug Predrag u braku su skoro dva desetljeća. Predrag se ne viđa često u javnosti, no pjevačica s vremena na vrijeme na društvenim mrežama objavi fotografije njega i njihovih potomaka.

Trenutno su vlasnici hotela na Kopaoniku niko drugi do pomenuti dvojac.

Prema riječima pjevačice, nedvojbeno je bilo i lijepih i teških trenutaka, ali su sve prepreke uspjeli prebroditi zajedno kao tim.

Bude li sve išlo po planu, veljača će obilježiti dva desetljeća, a kad se prisjećam svog života, jedva se sjećam vremena prije njega. On je imao 26, a ja 23 godine, obojica su bili mladi i napredni. Dijelili smo dom pet godina bez ikakvih neposrednih planova za zasnivanje obitelji, kako bismo mogli putovati, uživati ​​u životu, a onda je stiglo naše dijete. Olja se prisjetila i otkrila čime je Predrag osvojio njeno srce.
Tipično je borbenog duha i pokazao mi je veliku predanost, što smatram vrijednim divljenja kod čovjeka. Međutim, nije mi drago što me stalno ispituje o našim planovima za večer. Više volim kada muškarac preuzima odgovornost i donosi odluke, prepuštajući meni da ga dotjeram i pratim. Ovom posebnom prilikom bio je spreman i nježan, žestoko zaštitnički nastrojen prema meni, i držao me nježno kao da držiš malu količinu vode u ruci.

Nakon našeg prvog susreta, otputovao sam u Austriju i ostao trinaest dana s važećom dozvolom boravka. Nakon mog boravka u Austriji, proveo sam sedam dana u Parizu, gdje smo se sreli tri puta tijekom mjesec i pol. U to vrijeme smo odlučili preseliti zajedno, a ja sam odmah izrazio želju da se suzdržim od izlazaka, jer sam vjerovao da bi to samo dovelo do iskušenja i ludosti. Iako imam strast prema pjevanju, njemu to nikad nije predstavljalo problem i uvijek sam pazio da zadržim profesionalizam dok sam na poslu.

Zbog sadašnjeg supružnika raskinula je vezu s bivšim partnerom.

Tek tri dana nakon mog prvog susreta s Predragom odlučili smo se razići. No, kad sam se vratila s 13-dnevnog putovanja u Austriju, predložio mi je da počnemo živjeti zajedno. I tako je počelo. Konzumirali smo beskrajne količine meda i soli i jedni s drugima hrabro prolazili kroz mnoge izazovne okolnosti. Osim muža i djeteta, nema nikoga višeg od mene. Često ga podsjećam da, iako možda poznaje strašne pojedince, ako mi itko pokuša nauditi, mojoj vojsci od jednog će doći kraj. On je uistinu moja bolja polovica. Zajedno smo gradili i radili, a on je bio pokretačka snaga, kotačić koji nas tjera naprijed. Ne mogu se u kućanstvu imati dvije lokomotive jer bi tako ostalo malo vremena za naše dijete. Stoga sam se posvetila našem djetetu i zajedno smo ih odgajali. Bilo da se radilo o konju ili kočiji, moj suprug je donosio sve što nam je bilo potrebno za naš dom. Međutim, način prijevoza nije bitan; bitno je da dijelimo isti cilj. U našem današnjem dobu, čini se da su ljudi zaboravili kako nešto zajedno graditi. Mnogi ulaze u veze s pitanjem “što možete učiniti za mene?” Nasuprot tome, suprug i ja smo stvorili zajednički život. Pokušali smo se oblikovati i živjeti najbolje što znamo.

Oglasi - Advertisement