Otac Predrag Popović, sveštenik Sabornog hrama Svetog Vaskrsenja, često prenosi duhovne pouke na svom YouTube kanalu.

Otac Predrag Popović poznat je po svojim poukama o raznim životnim temama, uključujući brak, ljubav i odgoj djece. U nedavnom pojavljivanju u TV emisiji “Dok anđeli spavaju”, otac je podijelio praktične savjete o odgoju djece koji su bili i prosvjetljujući i informativni. Iako se mišljenja o odgojnim metodama oca Popovića mogu razlikovati, njegovi su savjeti odjeknuli među mnogima i naširoko su podijeljeni na društvenim mrežama. Tijekom generacija ovaj se savjet pokazao vrijednim, a i danas je relevantan.

Prema riječima oca Predraga Popovića, savremena djeca se oštećuju na dva različita načina. Prvi je iz nemara. Kako poslovi postaju sve zahtjevniji, roditelji sve manje vremena provode kod kuće, a djeci ostavljaju malo pažnje. Dodatno, Popović navodi da djetetu osigurati sve, materijalno i emocionalno, može imati i štetne posljedice.

Video pogledajte na linku ispod

Упропашћавање дететна на 2 начина☝🏻 @otac_predrag_popovic Извор: Док анђели спавају Посетите youtube канал Оца Предрага:… | Instagram

– Možete da upropastite dete na dva najgora moguća načina. Dete možete da motivišete kroz kazne ili kroz nagrade. Ako ga budete više nagrađivali, navići će se više na nagrade, ako ga budete više kažnjavali, navići će se na kazne. U svakom slučaju vi obraćate pažnju na njega. Najgore za dete je kada ne obraćate pažnju na njega, kada ga ignorišete, to je za dete najpogubnije. Takva deca retko se oporavljaju. Međutim, najviše se upropašćavaju deca, tako što im se daje sve. Ako hoćete da upropastite svoju decu, to je isto Vladeta Jerotić rekao, dajte detetu sve. Znači ispunite detetu svaku želju – objasnio je otac Popović na snimku.

Video je samo na Instagramu dobio 30.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

– Ima ljudi koji imaju to nešto, kao i čuveni psihijatar Vladeta Jerotić, stara duša, nije imao dece, ali je mogao da da savet. To je i ljubav prema ljudima, dobrodušan, ali ne glup u svojoj dobroti. Saveti su mu na mestu, a na nama da prihvatimo ili ne.

– Apsolutno tačno, zato veoma vodim računa kako vaspitavam svoje dete. Nikako da ponavljam greške svojih roditelja.

– Ja sam majka dva odrasla deteta, vaspitavala sam ih pričom i usmeravala ka dobru.

Biznismen Miodrag Kostić svoјom izјavom shokirao celu Srbiјu!

Najbolje sredstvo za povećavanje potencije. Biće ti čvrst kao kamen za 5 minuta!

Tužna vijest! Užasna bolest je bukvalno ubila Aljoša Vučković

– U svakom slučaju zavisi od deteta, jer možeš pogrešiti u oba slučaja.

Oglasi - Advertisement