U toku je sanacija Zrenjaninskog puta u naselju Sebeš kod Borče nakon tragične saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć. U nesreći je smrtno stradao 60-godišnji muškarac, identificiran kao M.M., koji je bio suvozač u vozilu. Zbog sudara je žena koja je upravljala vozilom izgubila kontrolu, što je rezultiralo udarom automobila u obližnji kafić uz cestu i pričinilo znatnu štetu.

Jučer oko 18.30 sati došlo je do sudara u kojem je jedna osoba smrtno stradala. U sudaru je bio vozač Miodrag, inače otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića. Nakon sudara, i Miodrag i preminula su od udarca odbačeni u obližnji lokal.
Restoran se nalazi na kraju mosta, uz semafor. Na ovom mjestu vozačima je dopušteno polukružno okretanje. Međutim, polukružna se skretanja često izvode nepromišljeno, jer pojedinci ne poštuju prometne propise i signale semafora. Jučer navečer dogodio se zastrašujući incident. Dok je radio u radnji, jedan posmatrač je ispričao kako je čuo jak tresak, prenosi Kurir.

Nakon jake eksplozije brzo smo izašli iz prostora. Prizor koji nas je dočekao bio je jeziv; automobil se zabio u obližnji bar, gotovo cijelom dužinom unutar građevine. Vozačica, žena, nekontrolirano je vrištala. Za mene je to bilo neviđeno iskustvo.

Kako je razgovor odmicao, pokazalo se da je otac košarkaša koji je vozio džip jedva uspio izaći iz vozila.

Sugovornik je ispričao da je stariji čovjek djelovao dezorijentirano i zbunjeno nedavnim razvojem događaja. U pokušaju da nekoga obavijesti o incidentu, petljao je po telefonu, ne znajući koga da nazove.
Na mjestu događaja okupilo se veliko mnoštvo, uključujući i neke od radnika pumpe. Ubrzo su stigli policija i hitna pomoć. Sigurno je da će nadzorne kamere na pumpi dati točan prikaz stravičnog sudara.

Otac bivšeg košarkaša je nakon dugotrajnog višesatnog očevida, kako dalje objašnjava, vozilom hitne pomoći odvezen u policijsku postaju.

Unatoč naporima liječnika da ožive nesretnog čovjeka, njegova sudbina je zapečaćena. U međuvremenu, žena koja je bila njegov putnik bila je neutješna, ispuštajući bolne krike koji su parali srce. Odmah je prepraćena na liječnički pregled, gdje je otkriveno da je i ona zadobila neke ozljede tijekom incidenta.

Oglasi - Advertisement