Nikolija Jovanović postala je javna ličnost po svom porijeklu kao kćeri poznate narodne umjetnice Vesne Zmijanac. Brzo se etablirala u industriji pop glazbe, izgradivši svoj ugled i ime impresivnom brzinom. Kao rezultat toga, s pravom je zauzela svoje mjesto na ovoj sceni.

Na početku glazbene karijere pjevačica je svojim izgledom znatno odudarala od sadašnjeg. Kako je vrijeme prolazilo, odlučila je promijeniti boju kose iz plave u kestenjastu, a često je eksperimentirala s raznim frizurama.

Nikolijini obožavatelji pokazali su da cijene i podržavaju njezinu odlučnost da ostane u tijeku sa svjetskim modnim trendovima, što je hrabar pothvat.

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila video u kojem sa svojom kozmetičarkom iskreno razgovara o tretmanu botoksom. Nakon razgovora snimila je i sam postupak ubrizgavanja botoxa.

Bitno je napomenuti da je Jovanović i ranije govorila o estetskim zahvatima kojima je bila podvrgnuta, a među kojima su izmjene na nosu i jagodicama. Osim toga, otkrila je i da je operirala grudi.

Oglasi - Advertisement