Luna Đogani se već nekoliko godina ističe svojom sposobnošću da zaokupi interes javnosti. To je još više došlo do izražaja nakon što se uključila u reality show koji joj je priskrbio mnoge prednosti u kojima danas uživa.

Bitno je napomenuti da je bivša zadrugarka tijekom spomenutog projekta imala priliku upoznati sadašnjeg supruga Marka Miljkovića. Kao rezultat njihove veze postali su roditelji dvoje djece.

Đogani na društvenim mrežama često dijeli slike i video klipove sa svojim najdražima. Nekoliko je osoba primijetilo da se čini da je prošla kroz pozitivnu transformaciju otkako se posvetila obitelji i majčinstvu.

Luna Đogani

Pjevačica je nedavno podijelila snimku sebe i kćerkice Mije u shoppingu, tijekom kojeg je kupila igračku za bebu za svoje dijete. Na fotografiji se vidjelo da je Mia oduševljena svojom novom igračkom.
Luna je bila na rubu poroda i na kraju je rodila djevojčicu koju su nazvali Lana.

Luna Đogani

Valja napomenuti da je zadrugarka imala priliku upoznati svog sadašnjeg supruga Marka Miljkovića tijekom istog spomenutog projekta. Kao rezultat ovog susreta postali su roditelji dvoje djece.

Oglasi - Advertisement