Dara Bubamara svakako važi za jednu od arogantnijih poznatih ličnosti, koja se često javno “hvali” svojim saobraćajnim prekršajima na Instagramu, kada je snimila kontrolnu tablu svog automobila, što je prikazano na Brzina na autoputu prelazi 200 kilometara na sat!

Zbog bahatog ponašanja u saobraćaju poput prekoračenja brzine i nepropisnog parkiranja više puta je bila napadnuta i negativno komentarisana od strane medija, a sada je jedna fotografija izazvala senzaciju na internetu.

Iako je Novosađani mnogo vole, veoma su ljuti na nju kada je u pitanju njeno ponašanje u saobraćaju. Često, čim vide da se nepropisno parkira, fotografišu je i pošalju na Instagram 192_rs, koji sve oduševljeno objavljuje. Ovako je navodno snimljen pauk javnog parking preduzeća kako krade njen skupi automobil.

 

Komšije Dare Bubamare su jednom otkrile da pevačica voli automobile.

“Skoro nikad ne viđam Darlu pješice. Uvijek je u autu. Vozi lijep, čvrst auto, i nije joj stran da pritisne gas. Ona je jednostavno takav tip, voli brzo voziti, očito zavisna od adrenalina. “Sve njen posao je obavljao u autu i rijetko ste je viđali kako hoda ulicom. Mislim da joj stvara dodatni pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se slikaju sa njom. “Otkrio je komšija zgrade u kojoj Dara živi.

Oglasi - Advertisement