Od 2012. godine Bernie Eccleston, milijarder i bivši šef Formule 1, u braku je s 45 godina mlađom Fabijanom Flosi.

Rođena 1976. u Brazilu, Fabijana Flosi markantna je brineta. Susret s Bernijem dogodio se 2009. godine na Velikoj nagradi Brazila, gdje je bila zaposlena u odjelu marketinga. Tri godine kasnije, par je izmijenio zavjete u Bernijevoj planinskoj rezidenciji koja se nalazi u slikovitom švicarskom ljetovalištu Gstaad.

Nakon 24 godine braka i dvije kćeri, Tamare i Petre, s Hrvaticom Slavicom Eccleston razveo se, a tri godine kasnije ponovno oženio. Vjenčanje je održano nakon njegovog razvoda.
Dogodila se otmica njezine majke.

U srpnju 2016. Fabijana Flosi doživjela je zaista potresno iskustvo kada je njezina majka, Aparesida Šunk, uzeta za taoca. Otmičari su odredili otkupninu od dvadeset osam milijuna funti, a događaje je pokrenuo muškarac koji se predstavljao kao dostavljač i pozvonio na vrata šezdesetsedmogodišnje žene.

Nakon što je čula isporuku, nije posumnjala da se radi o prijevari te je otvorila sigurnosna vrata kako bi prihvatila paket. No, dostavljač ju je silom odgurnuo u stranu i prijetio joj nožem, da bi je na kraju ugurao u parkirano vozilo.
Nakon devet dana zatočeništva, brazilske specijalne snage izvele su veliku operaciju kojom su ženu uspješno locirale neozlijeđenu. Policija je potom uhitila dvojicu počinitelja otmice.

U nevjerojatnoj dobi od 89 godina dočekao je rođenje sina na svijet.

Godine 2020. Berni i Fabijana dobili su sina Acea. U dobi od 89 godina, milijarder je izrazio oduševljenje prinovom u obitelji.

Moje trenutno stanje uma je neizmjerna radost. Kad su mi se rodile kćeri, bio sam znatno mlađi i fokusiran uglavnom na rast i širenje svog poslovanja. Nisam imao toliko vremena da im se posvetim koliko bih želio. Međutim, sada kada imam više slobodnog vremena, nadam se da ću ga moći provoditi sa svojim sinom dok sazrijeva. Još se ne zna hoće li imati mlađu braću i sestre, ali to je mogućnost koju razmatramo.
U ožujku ove godine došlo je do iznenađujućeg otkrića da je Berni svojoj supruzi dao neobične upute koje treba slijediti nakon njegove smrti.

Neizbježnost smrti univerzalno je prihvaćena činjenica i ja nisam iznimka u toj stvarnosti. Kad dođe moje vrijeme, otići ću bez oklijevanja. Unatoč neugodnosti smrti, to je nešto s čime se svi na kraju moramo suočiti. Jednom sam s Fabijanom podijelio svoje želje za završne obrede. “Kada umrem, molim te stavi me u lijepu čestitku, stavi me u kontejner i kremiraj me. Ali prije nego što to učiniš, napiši ime kurira na paketu i prikupi nešto novca za reklamne svrhe”, uputila sam ga. . Ovo je pravi način rješavanja takvih stvari, rekao je za Telegraph.

Oglasi - Advertisement