Privrženost i divljenje koje Slobodan Boba Živojinović gaji prema Aleksandri Prijović, supruzi njegovog sina Filipa, oduvijek je otvoreno vidljiva.
Tijekom nedavnog intervjua za hrvatski tisak, proslavljeni je tenisač u društvu supruge Lepe Brene progovorio o svojoj vezi sa šogoricom Prijom, istaknuvši njezine izuzetne kvalitete suosjećajne i sentimentalne osobe.

– Aleksandra je po meni sve spojila. Ona posjeduje izuzetnu i duboko emotivnu prirodu. Svaki nastup gane je do suza jer simbolizira čistoću i dobrotu. Ne čudi što su iza nje stali brojni pjevači koji su se pridružili ovom veličanstvenom spektaklu. Ovo nije slučajnost; to je doista očaravajuća bajka za koju se nadamo da će se nastaviti i poboljšati. Naša je svrha stati uz našu djecu i bezuvjetno ih podržati – izjavila je Boba u emisiji HTV-a “Kod nas doma.
Bitno je napomenuti da se uz Bobu u emisiji uživo pojavila i Brena. No, suočila se s žestokim kritikama hrvatske javnosti ne samo zbog promoviranja proizvoda svoje tvrtke tijekom Aleksandrinog koncerta, već i zbog izbora riječi. Na meti oštrih reakcija postala je i voditeljica emisije.

Oglasi - Advertisement