Uvjerljiv video koji kruži društvenim mrežama zaokupio je interes korisnika, a prikazuje beskućnika u Sjedinjenim Državama koji je doživio nevjerojatnu metamorfozu nakon pružanja besplatnih frizerskih usluga na otvorenom.

Priča je privukla široku pozornost kada su brijači u salonu “California Born” (@themensgroomer) preuzeli inicijativu da osiguraju besplatno šišanje i brijanje osobama koje su bile beskućnici, a koje su tog dana posjetile njihovu ustanovu.

Njihovo uvjerenje je ukorijenjeno u ideji da njihovi postupci daju novi početak za pojedince, a jedna takva osoba koja je doživjela ovu transformaciju bio je Michael. Nakon frizure pojavio se tako zapanjujuće ljepote da bi ga se lako moglo zamijeniti sa supermodelom.
Nakon što su podijelili viralni video na svojoj Instagram stranici, nije trebalo puno vremena da se odjeljak s komentarima ispuni komplimentima o Michaelovom novom izgledu, budući da je prethodno opisan kao zapušten.

On je ljubazan pojedinac, ali se bori sa zlouporabom supstanci.

Video pogledajte ovdje—>>>https://www.instagram.com/reel/CyzGFVqPsbR/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6893e6eb-2219-4644-b053-4f238c8ba5df

Narativ koji okružuje ovu osobu prolazi kroz značajnu promjenu kada se otkrije da se bori sa zlouporabom opojnih sredstava, što dovodi do razilaženja u mišljenjima i rezultira suprotnim stajalištima.

Unatoč raznolikom rasponu perspektiva, izvanredna metamorfoza potaknula je osjećaj jedinstva unutar online zajednice.

Bio je značajan broj pojedinaca koji su pokazali svoj entuzijazam za podršku društvenim inicijativama “California Born” i izrazili spremnost da pomognu onima koji su se našli u ranjivim situacijama.

Usred surovih okolnosti, ovaj čin suosjećanja jarko blista. Ministarstvo stanovanja i urbanog razvoja SAD-a izvijestilo je da će se do prosinca 2022. nacija suočiti s zastrašujućim zadatkom osiguravanja smještaja za otprilike 582 000 osoba koje su izgubile krov nad glavom. Važno je napomenuti da ovim brojem nisu obuhvaćeni oni koji zbog nedostatka vlastitog stambenog prostora nalaze privremeno utočište kod prijatelja ili obitelji.

Nažalost, u odjeljku za komentare postavljena su pitanja o tome gdje se osoba kasnije nalazi. Međutim, tim koji stoji iza web-mjesta odgovorio je da ga nakon tog incidenta više nisu sreli.

Jedan je korisnik komentirao, izrazivši nadu da će uspješno ploviti svojim putem. Spominjali su i njegovu atraktivnost te nagađali da bi mogao postići popularnost ako želi.

Oglasi - Advertisement