Objavljeno izvješće otkriva specifičnosti nedavne prometne nesreće na magistralnom putu Kumanovo – Tabanovci u kojoj je sudjelovao Đorđe Nikolić zvani Đorđe David, koji je svojim vozilom tragično usmrtio ženu.

Kako je priopćila makedonska policija, u prometu su se našli Volkswagen Polo kumanovske registracije kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, Volkswagen Golf skopskih registracija kojim je upravljao V. P. (45), te Opel Insignia srpskih registarskih oznaka kojim je upravljao Đ. N. (59) svi su sudjelovali u nesreći. Tragično, Lj. U nesreći je život izgubila T. (49) iz Kumanova, suputnica u Volkswagen Polu.

Prema liječnicima kumanovske Hitne pomoći, smrt žene je potvrđena. Službenici za provođenje zakona dodatno su izvijestili da je V.P. zadobili teške tjelesne povrede, a obojica B.T. i Đorđe David ozlijeđeni su nakon čega su prevezeni u bolnicu. Umjetnik je ranije spomenuo da je dobio dva šava na lijevoj ruci.

Prema priopćenju Državnog tužiteljstva Sjeverne Republike Makedonije, nakon prvog sudara suvozač iz vozila kumanovskih registarskih oznaka izletio je iz automobila. Upravo u tom trenutku na nju je naletio automobil srpskih registarskih oznaka, Opel Insignia. Od siline udarca žena je zadobila teške ozljede koje su u konačnici dovele do njezine prerane smrti.

Osim što su naredili obdukciju žrtve, vlasti su također zatražile uzorke krvi i urina ostalih sudionika koji su zadobili lakše ozljede i trenutno im se pruža liječnička pomoć.

Nadalje, navedeno je da su prikupljeni tragovi i materijalni dokazi koji će biti podvrgnuti temeljitom vještačenju kako bi se točno utvrdili čimbenici prometne nesreće.

Oglasi - Advertisement