U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao srpski glazbenik Đorđe David, nažalost, jedna je osoba izgubila život.
U Sjevernoj Makedoniji nesreća se dogodila sinoć, pretpostavlja se zbog guste magle. U sudaru su sudjelovala tri vozila.

Naime, sinoć se samo tri kilometra od granice s Makedonijom dogodio potresan incident. Čini se da su se mlada žena i njezin suradnik udaljili s mjesta gdje su se nalazili i nastavili ulaziti na autocestu, ali u suprotnom smjeru. Tragično, dok je vozila suprotno od toka prometa, mlada žena se frontalno sudarila s drugim vozilom, pri čemu je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede. Ozlijeđeni vozač trenutno je u žestokoj borbi za preživljavanje, dok je vozačev suputnik zadobio lakše ozljede. Mlada žena odgovorna za sudar također je ozlijeđena, ali ne tako teško kao njezin suputnik. Međutim, njen saputnik je nekim čudom izašao neozlijeđen iz incidenta”, ispričao je Đorđe za Grand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


Prepričavajući stravičan događaj, opisao je kako su nakon nesreće obje osobe ostale stajati na autocesti, jedna u lijevoj, a druga u desnoj traci. Otprilike minutu i pol kasnije, vozio sam propisanom brzinom označenom znakom za autocestu kada sam se izravno sudario s njima. Dok sam se kretao kroz maglu, uključio sam duga svjetla, ali sam u roku od jedne sekunde nenamjerno udario pješaka koji je išao uz cestu. Udarac je bio toliko snažan da je moje vozilo skrenulo s autoceste i zaustavilo se usred grmlja. Srećom, moj je auto bio dovoljno čvrst da izdrži sudar; inače bi ishod mogao biti mnogo strašniji.
Prema Đorđevim riječima, policija je odmah pokrenula istragu i obavila detaljan pregled kako bi potvrdila da nije bio pod utjecajem alkohola.

Dok sam sjedio sam u vozilu, uzeti su mi urin i krv za testiranje, posebno da se otkrije prisutnost tvari ili alkohola. Naravno, nije bilo ništa za pronaći, brzo su potvrdili. Nakon toga sam priveden državnom odvjetniku koji je jasno rekao da ja nisam kriv za ovu situaciju. Navodno je kriva djevojka koja je bila za volanom u društvu ozlijeđene majke. Od sada ostajem u Makedoniji kako bih osigurao poštivanje potrebnih procedura u ovakvim slučajevima.

Đorđe je rekao da je dužan biti prisutan jer ga čeka još jedna izjava. Iz tužiteljstva su ga uvjeravali da neće biti zadržan u pritvoru jer nije kriv. Unatoč tome, priznao je da još uvijek ne može shvatiti situaciju.

Glazbenik je priznao da je prethodnu večer doživio manji emocionalni kolaps, ali se u međuvremenu pribrao. Istaknuo je kako dosad nikada nije slučajno ozlijedio psa, a pogotovo ne na ovakav način. Unatoč tome što se osjećao pomalo zaprepašteno, situaciju je opisao kao nevjerojatno uznemirujuću.

Đorđe je u razgovoru za Grand ispričao da sada ima dva šava na lijevoj ruci zbog posjekotina koje mu je zadalo razbijeno vozačko sjedište. Izražavajući zahvalnost za izdržljivost svog vozila, razmišljao je o potencijalnom ishodu da nije bio u čvrstom automobilu, priznajući neizvjesnost onoga što bi se moglo dogoditi.

Oglasi - Advertisement