Miljan Hofman Vidović, jedan od dvojice ozloglašene braće kickboksača koji su dospjeli na naslovnice u Bosni i Hercegovini i Srbiji zbog prijetnji prema vlasnicima restorana u Modriči i drugim incidentima, nedavno je prikazan u novom videu koji je osvanuo na raznim društvenim mrežama. .

Na nedavno objavljenoj snimci vidi se kako Miljan Hofman Vidović fizički napada muškarca koji kleči na tlu unutar zgrade. Vidović nastavlja udarati i gušiti pojedinca uz povike: “Koji je bio razlog da pošaljem SMS mojoj supruzi?
Imajte na umu da bi sadržaj sljedećeg videa mogao uznemiriti određene gledatelje.

Braća i sestre Vidović već su nekoliko dana punila naslovnice zbog brojnih medijski popraćenih incidenata.

Nakon što je objavljen, pojavio se snimak na kojem se vidi kako Ljuban Vidović obilazi razne ugostiteljske objekte u Modriči u BiH i vitla grupom nepoznatih osoba dok prijeti vlasnicima.

Nakon toga je pronađen snimak na kojem Miljan, njegov brat, udara konobara.

Ljuban i Miljan su vrsni kickboksači sa impresivnom karijerom. Ljuban, bivši prvak Europe u kickboxingu, i Miljan, reprezentativac Srbije, 2013. godine osvojili su naslov svjetskog prvaka u K-1 poluteškoj kategoriji za borce do 81 kilograma. njihovu upletenost u kriminalne aktivnosti.

Protiv njih se 2018. godine vodio postupak zbog umiješanosti u otmicu Nenada Jakovljevića u Bijeljini tijekom svibnja 2013. Ljuban, koji se predao, kasnije je otkrio da su on i njegov brat to djelo počinili kako bi naplatili dug. .

Ljuban Vidović je na Okružnom sudu u Banjoj Luci osuđen na godinu dana zatvora. Međutim, odlučio je platiti kaznu od 18.050 KM (otprilike 9.230 eura) kako bi zamijenio kaznu.

Prilikom zapljene kuće obitelji Kocić u Ulici Maksima Gorkog, u središtu pozornosti bio je Miljan, koji je egzekutorima služio kao privatno osiguranje. Kako prenose mediji, on i grupa mladića nudili su “pomoć” policiji i izvršiteljima.
Kako prenosi Nova.rs, Miljan je prije nekoliko mjeseci snimljen u društvu grupe nasilnika u Pančevu. Ovaj događaj zbio se uoči demonstracija poljoprivrednika u istom gradu, koje su ujedno bile i oblik otpora vlasti srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Novak Nedić bio je u skupini huligana u kojoj je bio i Miljan Hofman Vidović. Nedić je u to vrijeme bio generalni sekretar Vlade Srbije.

Oglasi - Advertisement