Aleksandra Prijović okupirala je tri arene u Beogradu, dok je u Zagrebu priredila čak pet velikih koncerata, a hrvatske javne ličnosti nisu prestale da je kritikuju.

Hrvatska pevačica Jasna Zlokić, na našim prostorima najzapamćenija po hit pesmi “Skitnica”, kaže da nikada nije čula za Aleksandru Prijović. Ona je u intervjuu za lokalne medije prokomentarisala srpsku koleginicu i iskoristila priliku da joj čestita na velikom uspehu koji je postigla u zemlji i regionu.

“Nikad nisam čuo za ovu Aleksandru Prijović dok se nije pojavila vijest da je osigurala mjesto u pet zagrebačkih arena. Kapa joj dolje na tome! Definitivno je zavidan uspjeh! Možda nisam ni čuo za nju jer Ne slušam njenu muziku, ali ako to posmatramo kao tržište, to je zaista veliki uspeh. Inače, ljudi koji zauzimaju pet arena su poznati po njima – kroz vreme, rad, prisustvo i poštovanje. Pa, nisam znala da neko može doći iz čistog mira i ispuniti tolike arene.“, počela je ona.

“Zaintrigirala me je i slušao sam nekoliko njenih pjesama i došao sam do zaključka da to nije moj stil i jednostavno je nisam osjećao. Ne zato što sam mislio da je manje vrijedna, već zato što je to zvuk. Ne sviđa mi se”, rekla je Zlokićka u emisiji “U povjerenje Nevena Ciganovića”.

Oglasi - Advertisement