Jednom prilikom Katarina i Gabrijel, hrvatski par porijeklom iz Bjelovara, otputovali su u Vijetnam iako trenutno žive u Švicarskoj.

Prošle godine na svom YouTube kanalu ispričali su svoju priču i iskustva koja su doživjeli. Među videima koje su objavili bio je i onaj o njihovom ručku, koji ih je koštao samo 3 eura.

Zbog nepredviđenih okolnosti žena je morala sama ručati prije nego što joj se pridružio suprug. Izrazila je svoju naklonost prema restoranu u kojem su večerali.

Po dolasku na ručak otkrio sam da uključuje porciju riže, povrća i mesa, uz osvježavajući ledeni čaj, a sve to po akcijskoj cijeni od tri eura. Restoran u kojem sam večerao bio je prilično ugodan. Dodatno, servirana mi je misteriozna juha s neidentificiranim zelenim sastojkom, kako je izvijestio moj suputnik.
Dok je večerala, dala je primjedbe o načinu pripreme i okusu jela.

Katarina je izrazila svoje snažne emocije, naglasivši da je posluženo ljuto povrće jedna od mnogih izvrsnih opcija među kojima je i riža.

Možda se čini čudnim da nije nabavila nož od dostupnog pribora.

“Posuđe koje se ovdje nudi ne uključuje noževe”, objasnila je, dok je predstavljala žlicu i vilicu kao jedine dostupne opcije.
Nakon ručka, zaustavila se u trgovini i primijetila značajnu upotrebu plastičnih vrećica. Također je primijetila da su različiti prehrambeni artikli bili odvojeni i pohranjeni u različite vrećice, a voće i hrana puna kemikalija pohranjena su odvojeno.

Prema Katarininim riječima, postoji vrećica s voćem koja je pričvršćena trakom, a nadzire je jedna žena koja je zadužena za mjerenje porcija. Katarina savjetuje da ne pokušavate sami odmjeriti voće.

Sutradan se ponovno pridružila supružniku i društvu na ručku.

Prema izvješćima iz prošle godine, za otprilike 3 eura (ili 69.000 donga) možete očekivati ​​glavno jelo, juhu i porciju soka.
Kada je njihov prijatelj naručio špagete carbonara, izrazili su nezadovoljstvo jelom i rekli “to nije ono što sam htio”. Kao rezultat toga, odbili su ga ponovno naručiti.

“Spomenuo je da je jedina uočljiva razlika u siru. Prema njegovom mišljenju, to što je sir različit nije nužno negativan aspekt, već vidljiv kontrast. S druge strane, umak je potpuno drugačiji od onoga na što je navikao do.
Prema Danijelovim riječima, sok koji su nabavili podsjećao je na ledeni čaj.

“Juha danas nije bila na jelovniku za nas, a ostaje nejasno je li to zbog problema s cijenama ili propusta kuhinjskog osoblja. U ovom konkretnom okruženju, uobičajeno je da gosti dijele jela naručujući asortiman artikala i stavljajući ih na sredinu stola.Kao što je čovjek objasnio, svatko uzima mali dio svakog jela.

Oglasi - Advertisement