Marija Šerifović postala je majka 2. decembra prošle godine, kada joj je uz pomoć surogat majke rođen sin Mario. Pred kraj godine otputovala je u Srbiju sa svojom naslednicom, ponosnom bakom Vericom, a sada su otkriveni novi detalji iz njihovog života.

Kako se navodi, Marija je uredila sobu za dijete prije nego što je otputovala u Sjedinjene Države kako bi dočekala sinovljevo rođenje, a kod nje se uselila i Verica da joj pomogne oko svega.

– Marija je potpuno preobrazila dom u koji se uselila upravo zato što je znala šta joj budućnost donosi. Ne znamo šta se desilo, ali njena energija u baratanju sa svakim detaljom stana u kojem Verica sada živi je vrlo razumljiva. Preselila se kod Marije, brinula o svom unuku i pomagala Mariji, koja je u narednom periodu bila jaka. Beba je stigla u trenutku kada je Marija završavala album i dogovarala turneju, sa već dugo planiranim prazničnim nastupima. Trudnoća za nju nije opcija, barem ne dok ne završi turneju – izvor blizak pevačici rekao je da je ona “samo rezervisala vreme za svog sina” dok je bila u SAD, ali da se vratila u Beograd da ponese. uveden.

Komšije kažu da je bilo teško procijeniti Mariju i Vericinu sreću zbog dolaska bebe.

– Marija blista, Verica se ponovo rodila. Još ljepši od Marijinog glasa bili su radosni krici koji su dopirali iz ovog stana. Verica je tu, ne odvaja se od unuka. Ono što su doneli moglo bi da stane u mali tržni centar. Verica će biti sa unukom, dok će Marija morati da peva i završi svoje poslovne obaveze. Ovo joj takođe olakšava da ne mora da brine o izboru dadilje. Naravno, Marija ima mnogo prijatelja koji su spremni da pomognu Verici, tako da će taj stan biti najposećeniji tokom praznika, otkrila je sa osmehom komšinica i dodala:

– Bebina soba je uređena prije njihovog odlaska u Sjedinjene Države. Marija ništa ne prepušta slučaju. Poklon sa čestitkom stiže na adresu u roku od nekoliko dana. Svi su bili sretni zbog obojice. A tu su i kućni ljubimci, koji mnogima pružaju veliku inspiraciju tokom ovih praznika.

Oglasi - Advertisement