Šokantna objava razvoda srpske atletičarke Ivane Španović od supruga Marka Vulete iznenadila je sve. Činilo se da Ivana briljira ne samo na atletskoj stazi nego iu privatnom životu, no ta se pretpostavka pokazala netočnom.

Marko i Ivana u vezi su od 2019. godine, no Ivana je prije toga cijelo desetljeće bila zaručena s Vladimirom Kumrićem. U rujnu 2021. Ivana i Marko su se vjenčali.
Prema izvorima bliskim Španoviću, Kurir je otkrio da njihovi bračni problemi traju otprilike šest mjeseci. Ivana i Marko već nekoliko mjeseci praktički žive odvojene živote, što znači da je ona do svoje zlatne medalje došla u razdoblju bure u njihovoj vezi. Marko je izostao s natjecanja, a njezin uspjeh kratko je priznao jednom rečenicom na društvenim mrežama.

Upitao je: “Je li vaša žena upoznata s vještinom zrakoplovstva?

Nažalost, sporna objava je uklonjena i čini se da ju je Marko učinio nedostupnom, iako je iza sebe ostavio nekoliko popratnih fotografija.
U činu vraćanja svog identiteta, Ivana je na raznim društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime Španović, dok je istovremeno uklonila sve novije fotografije nje i njezinog partnera.

Nakon objave o prekidu ovog nekada skladnog para, značajnu pozornost izazvala je i Markova poruka na Instagramu.

Marko Vuleta primijetio je da pojedinci doživljavaju osjećaj ponosa kada su obaviješteni o svom posjedu. Međutim, ovaj osjećaj je u konačnici obeshrabrujući, jer uzrokuje da se fiksiraju na jedan aspekt i zanemaruju sve druge aspekte života.

Oglasi - Advertisement