Kako bi pokrio troškove svoje osnovne kemoterapije, oboljeli od raka donio je tešku odluku da proda svoj namještaj; međutim, susjedi su mu spremili neočekivano iznenađenje. Iz Kalifornije dolazi Ron Hyde, bivši vojni veteran koji je prošao kroz razdoblje golemih poteškoća. Mučen bolešću od raka, našao se u mukama redovitih kemoterapija, neophodne mjere da produži svoje dragocjeno vrijeme na ovoj zemlji.

U dirljivom preokretu događaja, bolesni pojedinac pribjegao je prodaji svog namještaja kako bi si priuštio kemoterapiju, samo da bi bio ugodno iznenađen ljubaznošću svojih susjeda.

U dirljivom preokretu događaja, bolesnik je prodao svoj namještaj kako bi financirao svoju kemoterapiju, samo da bi bio ugodno iznenađen ljubaznošću svojih susjeda.
Regija- U dirljivom preokretu događaja, susjedi čovjeka oboljelog od raka koji je odlučio prodati svoj namještaj kako bi si priuštio kemoterapiju, okupili su se kako bi priredili neočekivano iznenađenje.

Iz države Kalifornije dolazi Ron Hyde, bivši vojnik koji se suočavao s ogromnim izazovima u svom životu. Mučen bolešću od raka, hrabro je podnosio česte kemoterapije kako bi produžio svoje dragocjeno vrijeme na ovoj zemlji. Nažalost, zbog nedostatka sredstava, nije si mogao priuštiti troškove terapije, zbog čega je morao prodati značajnu količinu svog namještaja kako bi pokrio troškove.

Nakon što je otkrio idealnu stolicu za svoj dom, posjedovao je potrebna sredstva za njezinu kupnju; međutim, nije bio siguran u logistiku transporta do svog prebivališta. U činu dobrote, Laura, suosjećajna žena, oglasila se na Facebooku kako bi doprla do drugih i vidjela hoće li itko biti voljan pružiti ruku Ronu tako što će mu pomoći u transportu stolice do njegove rezidencije.

Osim toga, raspitala se ima li netko viška namještaja da bi pomogao Ronu u opremanju njegove nove rezidencije. Ubrzo nakon toga, kamion se materijalizirao ispred njegove rezidencije, prepun asortimana namještaja koji su pojedinci velikodušno priložili za njegovu dobrobit.

Oglasi - Advertisement