Britanski glumac Tom Holland, najpoznatiji po ulozi Spajdermena u Marvelovom filmskom univerzumu i po svojoj vezi sa koleginicom Zendayom, šokirao je svijet svojom objavom. U intervjuu za The Hollywood Reporter prvi put je progovorio o svojoj karijeri i želji da napravi pauzu.

“Stvarno mi je bio potreban odmor. Moja pauza nije imala nikakve veze sa šouom, već je imala veze sa mojim godinama i odrastanjem. Radim to od jedanaeste godine na londonskoj sceni i nisam imala pauzu Od tada sam želeo da provedem neko vreme na jednom mestu, sa porodicom i prijateljima i da organizujem svoj život.Otkrio sam da nisam platio račun za vodu pet godina, ali samo zato što nisam znao da moram. Mislio sam da je voda besplatna u Velikoj Britaniji”, otkrio je Holland.

Dodao je da u budućnosti želi da radi stvari koje ga plaše i koje mu izazivaju nelagodu. “Nikada ranije nisam uradio ništa slično. Navikao sam na sigurnost Marvela i Spajdermena i osećam se kao da sam zaštićen. Tako da je veoma zastrašujuće uraditi nešto ovako, ali to je ono što ga čini tako ispunjavajućim i smislen Razlog… ubuduće, ako postoji nešto što osećam kao da ne mogu, želim to da uradim”, zaključio je glumac.

U jednom trenutku je dao rijedak komentar o svojoj djevojci od dvije godine, Zendayi. Rekao je da joj je vjerovao kada ju je pitao za savjet o ulozi: “Zendaya je vjerovatno bila najiskrenija osoba sa mnom. Ali ja sam to voljela jer mi je bila potrebna”, rekao je u intervjuu za Screen Actors Guild-AFTRA Foundation.

Oglasi - Advertisement