Haris Džinović sa porodicom se 2021. godine uselio u vilu na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.

Pjevačičina kćerka Đina Džinović veoma je aktivna na svom Instagram profilu i njena posljednja objava izazvala je veliku pažnju.

Gina sada pozira u luksuznom dnevnom boravku porodične vile, koji je napravljen od mramora i ima ogroman kamin u centru. Kontrast crnog i bijelog mramora, kristalnih lustera i staklenih balustrada na stepenicama dodatno uljepšava unutrašnjost.

U ovaj projekat pevač je navodno uložio oko 2 miliona evra, a razlog što posao traje toliko dugo je taj što je stalno menjao planove, a zidovi koji su bili podignuti su rušeni kako bi sve bilo u skladu sa njegovom vizijom. Pevačica je otvoreno progovorila i o idealnom domu.

“Stalno se menjam. Nisam arhitekta, nisam ni građevinar, ni statičar. Ne čitam nacrte ni planove. Vidim kada se gradi i reagujem. oni: ‘Srušite ovaj zid’ Zid, jer mi se ne sviđa, dajte mi drugi zid da uvećam našu garažu da ne uđem kroz iglene uši. “Ovo su sasvim normalne promjene tokom izgradnje i mislim da ne razumijem zašto bi to bilo teško.” Platio sam ga i želio sam da izgleda onako kako sam želio. S druge strane, arhitekte i inženjeri su ga izgradili i otišli, a ja sam tu ostao. Tako sam gradio za sebe, a ne za njih”, rekao je jednom Harris.

Oglasi - Advertisement