To je nešto što nećete naći ni u filmovima.
Hana Stocking, poznata američka komičarka s više od 26 milijuna pratitelja na Instagramu, prvi put je postala poznata svojim skečevima na Vineu i YouTubeu. Nedavno se našla u nevolji kada joj je nestašni pas oteo haljinu, ostavivši je samo u donjem rublju.

U današnje vrijeme videi su stekli ogromnu popularnost na svim platformama društvenih medija, a posebno na TikToku. Konkretno, jedan je video prikupio preko 20 milijuna pregleda i izazvao provalu smijeha kod gledatelja, unatoč vjerojatnoj namjeri skeča.
U konkretnom trenutku Hana se našla u prisustvu Lele Pons, kolegice internet senzacije čija je jača strana pametan humor. Svi znakovi upućuju na zaključak da su dvije mlade žene bile svjesne onoga što će se dogoditi.

Video pogledajte ovdje—->>>>https://www.instagram.com/reel/Cz9k_NLy5fK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=af3d8756-bd86-41ab-b3c2-8aeb8caede74

Bez obzira na stvarne namjere psa, mora se priznati da se pokazao iznimno dobro. Ostaje nejasno je li on bio obučeni glumac motiviran poslasticama ili jednostavno razigrani izazivač problema.

Oglasi - Advertisement