Postojanje ove pregrade u hladnjacima mnogima nije bilo poznato.
Jeste li ikada osjetili neugodan miris iz vašeg hladnjaka, a niste mogli locirati njegovo porijeklo? Žena se susrela sa sličnim problemom i kasnije je pronašla skriveni dio unutar svog hladnjaka kao krivca. Podijelila je video svog otkrića na TikToku i priznala da je otkrila korijen “odbojnog mirisa” tek nakon što je istražila iza hladnjaka i pronašla tajni odjeljak, piše Mirror.

U opisu svog viralnog videa izjavila je: “Jeste li ikada primijetili spremnik u svom hladnjaku? Kada ste ga zadnji put temeljito očistili? Ovaj spremnik nalazi se na stražnjoj strani vašeg hladnjaka i često je izvor neugodnih mirisi.
Na videu se može vidjeti žena kako uklanja posudu sa stražnje strane hladnjaka. Nakon pregleda, pronašla je crijevo na stražnjoj strani koje je bilo odgovorno za neugodan miris. Ona savjetuje da pojedinci malo pomaknu hladnjak prema naprijed i pogledaju na dno gdje će pronaći cijev koja vodi prema dolje. Sva curenja iz hladnjaka otjecat će u spremnik koji se nalazi na kraju cijevi.

“Nije mi bilo teško očistiti hladnjak jer je nov. Samo sam krpom temeljito prebrisala unutrašnjost. Prijateljica je naglasila važnost održavanja čistoće jer sve što upadne unutra može proizvesti neugodan miris.

@cleaningmummy

did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy

♬ original sound – Cleaning Mummy

Nakon što su saznali za ovu opskurnu particiju, korisnici TikToka bili su zatečeni i otvoreno su priznali svoje nepoznavanje. “U nevjerici sam da nisam imao pojma o ovome”, napisao je jedan korisnik. Drugi korisnik se javio, rekavši: “Morao sam to sam provjeriti u kuhinji i doista je bio tamo. Nažalost, imao je neugodan miris.

Oglasi - Advertisement