Jelena Karleuša je u nedavnom intervjuu progovorila o sadašnjem odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, a prisjetila se i prošlog braka sa Bojanom Karićem, ispričavši detalje iz tog vremena.

Reakcija naše ekipe na njezino priznanje, koje je seizmički pogodilo regiju, pobudila je našu znatiželju.
Pjevačica je izrazila nespremnost da se suoči sa situacijom, dok je Bojan šutio, a Duško nije želio ništa komentirati. Pjevačica željno iščekuje sudski postupak, a nagađa se da bi njezin odvjetnik mogao iskoristiti priliku da progovori u njezino ime, čemu je i sklon. Vrijedi napomenuti da nije bilo pretjerane reakcije od strane svih uključenih. Unatoč iznimno pozitivnom odgovoru, ni sama pjevačica nije sigurna što ju je spopalo kada se našla zatočena u toj prostoriji, kao da su se odjednom oslobodile godine nakupljene emocije. Ona vjeruje da je ovo oslobađanje bilo nužno u nekom trenutku, ali pritisak da se s tim suoči bio je golem. Pjevačica ne može otkriti točan razlog zbog kojeg se ljudima svidjela, zbog čega su neki zaplakali i revidirali svoju percepciju o njoj kao agresivnoj ženi, te prepoznali njezinu nježniju stranu.
JK je u svojoj ispovijesti istaknula nepokolebljivu privrženost Dušku, navodeći da bi rado žrtvovala svoj život za njega, pa čak i primila metak u njegovo ime.

Karleuša je u razgovoru za Informerov podcast došla do zaključka da, iako gaji jaka osjećanja prema njemu, sigurna je da on njoj ne uzvraća ta ista osjećanja.

Oglasi - Advertisement