Ćerka Jelena Bilbija Minović i unuci Neda, Aleksandra i Dušan bili su joj na prvom mestu, ali mnogi su bili fascinirani vezom sa zetom Predragom Pecom Minovićem, koji joj je tetovirao potpis na telu.

“Prihvatila sam muža svoje kćeri kao svoje dijete. Peka mi je tetovirao ime ne zbog nekretnine, već zato što sam mu pomogao da popravi zdravlje. Insistirao sam da ode na kliniku i uspjeli smo sve riješiti. Radilo se o oštećenje vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da izgubi vid na jedno oko. Hvala Bogu sve je prošlo dobro i iz zahvalnosti je odlučio da tetovira moj potpis – objasnila je Neda i dodala:

“Jelena i njen zet imaju moju podršku u svemu i ja ću uvek stajati iza njih. On je dobar muž, dobar roditelj i dobar gospodar. Poštujemo se i to je više nego dovoljno za mene i mi Uvijek će doći vrijeme kada je život more obaveza i porodično zajedništvo se mora vratiti, nešto što nedostaje našem društvu.”

Pevačica uživa u idiličnoj porodičnoj atmosferi koja joj je najveća motivacija i inspiracija u životu, a sada objašnjava zašto je, iako je mnogi smatraju jednom od najpoželjnijih dama na domaćoj muzičkoj sceni, ostala u društvu brojnih udvarača Zatim je odlučila da bude sama:

“Verovatno je ženama koje imaju partnera mnogo lakše pa ne moraju same da se nose sa problemima. Međutim, još je gore kada te neko koči, ne razume, ne podržava. Uživam u životu a putujem, ja sam zena malo drugacije energije i vitalnosti.Umetnike je tesko pratiti i voleti.Malo malo muskaraca to moze da podnese.Ja zivim punim plućima,volim da idem u pozoriste ali i u kafanu. Veoma sam motivisan i nije me teško ubediti da preduzmem akciju. Mislim da nema štete od toga da sam sam i poznajem dosta ljudi koji su patili u vezama i brakovima zbog nesporazuma. “ iskreno je rekla Neda.

Oglasi - Advertisement