Nakon rastanka od manekenke Danijele Dimitrovske, Ognjen Amidžić započeo je romantičnu vezu s Minom Naumović. Par sada očekuje dijete u bliskoj budućnosti.

Ognjenova djevojka često dobiva pogrdne primjedbe na račun njihove veze. Ovi su komentari izašli na vidjelo u više navrata, a najnoviji primjer bio je prikaz poruka. Ponovno su se pojavili komentari zbog kojih je prošla kroz isto iskustvo.

Mina se snimala u automobilu, au tom trenutku joj je nepoznata žena poslala poruku.
Mina je odmah odgovorila na poruku koja je podijeljena bila da se sreća ne može graditi na nesreći drugih. Istaknula je kako snimanje i slikanje bez razloga nije produktivno i ne pridonosi istinskom veselju.

“Mina je odredila terapiju prije spavanja, navodeći da je to ključno za njezinu dnevnu rutinu i dobrobit.
Mina je zaključila svoju izjavu priznanjem da svaka osoba ima svoje probleme koje mora prevladati. Međutim, ona savjetuje da se ne dopušta da životne poteškoće pretvore nekoga u zlonamjernog pojedinca, jer će to u konačnici prouzročiti dodatnu štetu sebi.

Voditelj Ognjen Amidžić iznio je nedavne komentare u vezi s Mininom trudnoćom na koje valja podsjetiti.

Događaj je uistinu izuzetan. Mina i ja smo presretni, jer je to upravo ono čemu smo se nadali i čekali. Gotovo je nevjerojatno da je konačno došlo do realizacije. Preplavljena sam srećom. Pritom sam pomalo praznovjeran i radije ne pričam previše, čisto da sve ostane pozitivno – objašnjava Ognjen.
Možda ništa nije tako radosno, snažnije ili ispunjavajuće od dolaska bebe. Moguće je da će moje srce biti tek zadovoljnije kad se dijete rodi. Pomolimo se Bogu za dobro zdravlje i da sve bude kako treba.

Oglasi - Advertisement