Prema izvješćima, izgled Nemanje Gudelja znatno se popravio nakon operacije presađivanja kose u Turskoj. Mnogi hvale njenu odluku, ističući da nije mogla biti bolji izbor.

Krajem juna Nemanja Gudelj, fudbaler “Seville” i suprug nasljednice Svetlane Ražnatović, donio je značajnu odluku da se podvrgne transplantaciji kose. Nakon uspješnog završetka procesa oporavka, ishod je nevjerojatan. Tijekom cijelog procesa najveća podrška bila mu je supruga Anastasija koja mu je pružala nepokolebljivu podršku i ohrabrenje. Anastasija se zbog poslovnih angažmana i karijere preselila u Španjolsku kako bi bila uz njega.

Na početku ljeta, nogometaš je otputovao u uglednu kliniku u Turskoj. Ondje je prošao temeljit niz procjena i testova. Tek nakon konzultacija s renomiranim liječnikom dobio je zeleno svjetlo za operaciju. Sportaš je bio transparentan tijekom cijelog procesa i dijelio je svaki korak na svom javnom Instagram računu.

Nemanja se nekoliko mjeseci kasnije pojavio na terenu s kratkom, tradicionalnom muškom frizurom. Njegovi obožavatelji jednoglasno su se složili da nikad nije izgledao bolje. Kako je vrijeme prolazilo, kosa mu je postajala sve gušća i unatoč tome što je bio oženjen, mnogima je bilo vidljivo da je postao znatno poboljšana verzija sebe koja je privukla pozornost mnogih žena.

Društvene mreže zaokružile su komentarima nakon Nemanjinog nastupa na posljednjoj utakmici, a mnogi su se osvrnuli na njegovu transformaciju nakon operacije transplantacije. Čini se da prevladava mišljenje da je napravio pravi izbor i da je sada promijenjena osoba na bolje.

Ova će godina za Nemanju Gudelja biti knjižna jer je ispunjena mnoštvom značajnih i uglavnom ugodnih životnih događaja. Među tim događajima su njegove zaruke, a potom i brak s partnericom Anastasijom Ražnatović. No, bilo je i izazovnih trenutaka, poput hospitalizacije njegovog mlađeg brata i kada mu je djevojka pobacila. Unatoč tim poteškoćama, nogometaš je iz ovih situacija izašao s novom snagom.

Osoba odgovorna za prvi postupak presađivanja kose predmet je rasprava i neizvjesnosti.

Tijekom razdoblja kada estetska kirurgija nije bila široko popularna, Nijemci i Japanci bili su pionirske zemlje koje su napravile skok 1882. u Bavarskoj. Pod vodstvom profesora Doma Ungera, student medicine uspješno je presadio kosu s jednog područja vlasišta na drugo, označivši značajnu prekretnicu u polju medicine. Profesor Unger izrazio je svoj optimizam i predvidio da će gubitak kose postati stvar prošlosti s pojavom transplantacije kose kao budućnosti industrije.

Iako je trošak provođenja ovog eksperimenta bio visok, njegov se uspjeh ne može kvantificirati. Tijekom ere industrijske revolucije, kada su strojevi imali prednost nad ljudskim radom, ovaj koncept nije uspio steći široku prihvaćenost.

Tijekom 1950-ih u Sjedinjenim Državama transplantacija kose ponovno je dobila na važnosti. Kako je estetska kirurgija napredovala, postupno se uvodilo mnoštvo modernih metoda.

Oglasi - Advertisement