Aleksandra Prijović održala je prvi od pet zakazanih koncerata u Areni Zagreb, sa svojim kumom Ako Pejovićem kao specijalnim gostom Acom Pejovićem i pjevačem Željkom Samardžićem, kojima se posebno zahvaljujemo.

Nakon nevjerovatnog koncerta, pjevačica je medijima progovorila o svom ogromnom uspjehu, karijeri i rastu. Na početku je odgovorila na razna zabavna pitanja i otkrila šta je uvijek na njenoj listi vozača i šta joj treba za svaki koncert i putovanje.

„Uvek sam se trudio da sve uradim dobro i da ugodim roditeljima, baki i dedi, ali njima nikada ništa nije trebalo. Tako su me učili, a kada me je neko pitao šta mi treba, rekao sam: ‘Samo voda’. Ovo je samo onakva kakva jesam.” “Odrasla sam znajući da mi ništa ne treba. Bilo mi je dovoljno da je sve prošlo kako treba, a ovo je bila odlična emisija”, rekla je pevačica.

Mediji u okruženju su pitali kako se nosi sa nevjerovatnim uspjehom.

“Često me pitaju, ali mislim da nikada ne bih shvatio šta se dešava. Zaista je bio ogroman uspeh i veoma sam ponosan na svoj tim i uvek kažem da bez moje publike ovo ne bi bilo moguće Ništa od toga ne bi bilo moguće bez ljudi sa kojima radim“, priznao je Aleksandar.

Pevačica je bila iskrena šta bi radila da nije u pop muzici, a njeni odgovori oduševili su sve prisutne.

“Jaka sam, ako se ne bavim ovim poslom, sigurno mogu. Zanimaju me mnoge stvari u životu, pa tražim nešto. Čovjek zna da se snađe. Volim da budem čist i pripremljena, čistačica sam, zašto da ne?“, rekla je Aleksandra sa osmehom.

Oglasi - Advertisement