Život Ace Lucasa bio je pun preokreta, njegov život i karijera bili su puni uspona i padova, ali i njegova veza i brak bili su puni uspona i padova. Odrastao je u Kalaburu, što mu je donelo prvu ljubav, a kako je priznao u svojoj knjizi Ovo sam ja, kada se zaljubio, odmah se oženio. Na taj način, sa dvadeset godina, doveo je pred oltar svoju prvu ljubav Svetlanu. Ubrzo su dobili ćerku Miljanu i sina Lazara, a nakon razvoda živeli su sa majkom.

Godine 1999. Aka je upoznao Natašu, a ubrzo je napustio Svetlanu zbog Nataše. Iako se nikada nije oženio Natašom, smatrao ju je ravnopravnom svojim drugim ženama, a imali su sina Andreja. Poslednji put kada je to sudbonosno “da” rekao bivšoj supruzi kolege Željka Šašića, Sonja je dobila ćerku Viktoriju i veza se urušila.

Nakon razvoda od Sonje Vuksanović preselio se u stan na Vožidovcu, dok su mu bivši suprug i ćerka ostali u porodičnoj vili na Bežanskoj kosi. Pošto je Sonja veoma aktivna na Instagramu, često objavljuje detalje iz svog doma, gde uživa u društvu svojih ćerki.

Njen omiljeni detalj je ogledalo koje se proteže duž celog zida, gde se pored njenog savršenog outfita uslikanog u ogledalu, vidi ceo dnevni boravak, opčinjen bajkovitim dekorom. Za praznike, Viktorija je svoju kuću iz bajke dobila tako što se obukla u svečane odevne kombinacije kako bi izgledala još udobnije.

U svojoj knjizi Ovo sam ja, Lucas je detaljno opisao svađu između njega i Sonje – “Počela je svađa. Bilo je strašno. Naravno, oboje smo pravili greške, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio “svađati” šta sam bio. Naše rasprave su bile strašne. I posvađali su se pred djecom. Vene na našim vratovima upravo će eksplodirati od grdnje. Oboje smo veoma tvrdoglavi i ne prihvatamo svoje odgovornosti. Užasne rečenice. Volim je, ali je vređam. Kada sam pokušao da odem, rekla mi je u lice: ‘Ne možeš me udariti!’ Paganski jezik čak i za ljutu ženu”, napisao je Lukas i dodao da je tada rekao da se izjasnila da nije kriva za nasilje u porodici i da je osuđena na tri godine zatvora uz uslove od godinu i jedan dan, a Sonia nikada nije željela da komentariše optužbe.

Oglasi - Advertisement