Srpski teniser Novak Đoković savladao je danas Herberta Hulkača rezultatom 2:1 u trećem kolu finala Mastersa u Torinu, ali pošto je to uradio u tri seta – Sada je na drugima. Tačnije, samo ako Jannik Sina večeras savlada Holgera Rooneya, Noel će izboriti polufinale turnira kao vicešampion, a ako Danac bude bolji, oprostiće se od Torina.

Da stvar bude gora, novinari koji su ga intervjuisali posle utakmice nisu mislili da je Đoković ljut na njega zbog načina na koji je igrao u drugom setu. Nije bilo smisla da ga je “zakrčio” pa je od Đokovića dobio vjerovatno najgori intervju ikada, a ako mislite da je Noel jako dobro raspoložen svaki put kada komunicira sa novinarima, zaista morate biti velemajstor. Međutim, sada je samo kratko odgovarao na pitanja novinara.

Na pitanje zašto je nesrećan (!?), Novak se najpre namrštio od šoka, a morao je da odgovori: “Šta mislite, jesam li ja nesrećan? Izgubio sam meč, set, ovo je normalno”, rekao je Novak. Zatim je nastavio: “Dobro pobedi”.

Zanimljivo, Đoković je ranije bio mnogo raspoloženiji kada je pričao na italijanskom, kao da je komunicirao sa publikom, koja ga je dočekala govoreći na “njihovom” jeziku, pa nije bilo naznaka da će se toliko uvrijediti. u novinarskom pitanju. Ali zavisi od reportera…

“Ova utakmica je bila izuzetno teška, posebno sa stanovišta povratnika jer sam igrao protiv igrača koji nije imao šta da izgubi jer je ušao kao zamena. Dobro se pripremio i ušao je u igru. Bilo je lako, njegov servis bilo jako dobro,tesko je bilo citati servis na 220 kilometara na sat plus tacnost.Skoro nisam imao sanse,imao sam odlican tie-break,ali sam odigrao u drugom gemu Los gem i pogledajte… u trećem gemu mu je pao servis i to je to – rekao je Đoković u Sport klubu.

Hoće li Novak gledati meč između Sinnera i Ruanea? “Možda ću pogledati, beba mi dolazi danas, a ja neću biti nervozan i zabrinut kakav će biti ishod”, zaključio je Noel.

Oglasi - Advertisement