Jelena Karleuša, popularna diva, bez sumnje je postala jedna od najzanimljivijih javnih osoba na Balkanu. Njezin brak s nogometašem Duškom Tošićem posljednjih godina izazvao je veliku pozornost javnosti i medija.

U prijelomnom trenutku napokon se otvorila i iskreno ispričala o svojoj intimnoj vezi s Tošićem, otkrivši dosad dosad neobjavljene detalje.

Čovjek koji nosi titulu “ljubav mog života” je Duško. On je nevjerojatno zgodan pojedinac i slučajno je otac moje djece. Unatoč činjenici da on ne dijeli istu naklonost prema meni, duboko sam zaljubljena u njega. Naš brak još uvijek postoji, ali to je samo formalnost. Odlučili smo se razdvojiti, iako i dalje živimo u istom kućanstvu. Prvenstveni razlog za ovakav aranžman su naša djeca, Atina i Nika, koje zaslužuju da im i mama i tata budu u blizini. Toliko cijenim Duška da bih žrtvovao vlastiti život da ga zaštitim. To je mišljenje izrazila JK, koja je smogla hrabrosti da otvoreno razgovara o osobi koja je odgovorna za pogoršanje njezina braka.
Vrijeme je da se ta negativna percepcija iskorijeni jednom zauvijek. Odbijam spomenuti njegovo ime jer ne zaslužuje priznanje. Posljedice moje “online greške” bile su teške, a to nisam krio ni od Duška. Ono što je počelo kao naizgled bezopasan pothvat, na kraju me skupo koštalo. Krenula sam smišljeno na put da se osvetim Dušku, ali stvari su izmakle kontroli. Uspio sam uhvatiti pojedinca odgovornog za moju nesreću, koji je besramno koristio Facetime za iskorištavanje i narušavanje moje privatnosti. Snimili su screenshot razgovora i distribuirali ga raznim medijima. Samo najodvratniji pojedinci bi se upustili u takvo ponašanje. Riječ je o iskorištavanju nečijeg povjerenja, praćenom prijetnjama i ucjenama, u ovom slučaju da se iznudi razvod od Duška. U početku sam se opirao jer mi se to činilo apsurdnim i besmislenim. Međutim, ponekad vas karma sustigne…

Zbog prisilne veze pretrpjela je osude javnosti i bračne posljedice, što je u konačnici dovelo do nepravednog linča. Ova osuda nije prevladavala samo u medijima nego iu njezinu vlastitom braku.

Proživjela sam najstrašniju noćnu moru kroz koju svaka žena može proći. Iako sam ja jedina osoba na tim fotografijama, Duško se nije mogao promaknuti. Da je bilo ko drugi na mom mjestu, ne bi eskaliralo do te mjere, ali zato što sam ja Jelena Karleuša, jeste. U početku to nisam shvaćala ozbiljno, ali kad se sve odvilo, shvatila sam da je osvetoljubiv i spreman na sve. Međutim, on je sada nebitan. Ono što je uistinu važno je glupost mojih postupaka. Duboko žalim što sam cijelu svoju obitelj izložio toj muci. Bilo me previše sram da o tome raspravljam. Duško je sve prihvatio, ali mi nije mogao oprostiti medijski prikaz. U međuvremenu je prošlo pet godina, naša veza je prekinuta, a kćeri su nam porasle. Dušku sam, inače, oprostila sve što je učinio, ali on nije tip koji lako oprašta. Malo bi muškaraca moglo previdjeti medijski prikaz njih kao rogonje. Preuzimajući punu odgovornost, Jelena je priznala da je sama kriva za skandal. Vjerovala je da bi Duško, da ju je istinski volio kao što je ona voljela njega, mogli to zajedno prebroditi. Jelena je otkrila i da su njezine kćeri znale za skandal, ali s njom o tome nikada nisu razgovarale.

Vjerojatno su Atina i Nika u tajnosti svjedočile brojnim stvarima, ali meni nikada nisu otkrile ništa. Naša majka im je usadila važnost mudrosti. Stalno sam ih podsjećao da su njihovi vlastiti osjećaji važniji od mišljenja drugih.

Bogoljub mi je sredio ljubavnu vezu s jednim od tjelohranitelja.

Bojan Karić bio je taj sretnik koji je imao privilegiju da bude Jelenin prvi suprug.
Razlog razvoda, prema njenim riječima, pripisivao je njegovom stricu Bogoljubu.

Dotični pojedinac posjedovao je našu zbirku nježne korespondencije unutar svog mobilnog uređaja. Priče koje kruže o mojim navodnim susretima unutar “Hummera” potpuno su izmišljene. Bojan se može uvjeriti u istinitost ovih tvrdnji, jer je svjestan da me nikad nije zatekao na stražnjem sjedištu. Uvelike bi mi olakšalo tugu da je javno priznao istinu, jer sam pretrpjela golemu patnju. Nepravedno su me prikazivali kao nevjernu osobu.

Jelena se nije nimalo trudila spasiti taj brak.

Bogoljub je izrazio negodovanje našoj vezi, jasno dajući do znanja da je protiv toga. Otišao je toliko daleko da mi je ograničio pristup BK TV. Nadalje, manipulirao je nalazima istraživanja kako bi me prikazao kao najprezrenijeg pojedinca u Srbiji, odmah iza Madeleine Albright. Nasuprot tome, sebe je pozicionirao kao najobožavaniju figuru. Bogoljub je svoje postupke pravdao tvrdnjom da negativno utječem na njegovu obitelj. Na našim obiteljskim okupljanjima, koja su se sastojala od oko 50 ljudi, stalno bi me vrijeđao. Bila je to nadrealna scena, svi su šutke jeli svoju juhu, dok je Bogoljub svoj jeziv usmjeravao isključivo prema meni. JK je ispričala i dala objašnjenje za razvod:
Za Bojana sam bila u braku nakon što je on raskinuo prethodnu vezu i Bogoljub nije bio na našem vjenčanju. Želim jasno reći da nikada nisam izdao Bojana. Međutim, samo dva mjeseca nakon što smo se vjenčali, Bogoljubov tjelohranitelj, koji je bio meni dodijeljen, neočekivano je došao na naša vrata u 7.15 ujutro. Suočio se s mojim mužem, priznajući da je bio u vezi sa mnom i da me želi oženiti. Bojan je odlučio napustiti naš stan i spakirati svoje stvari. I ja sam ubrzo nakon toga otišla, obrativši se njegovoj majci da sredi potrebnu papirologiju za zajednički razvod. Nisam tražio ništa jer sam uvijek bio neovisan i samostalan. Ono što mnogi ne znaju je da sam čak i platila naš medeni mjesec u Dubaiju, jer je to bilo nešto što sam htjela za sebe, a ne zbog Bogoljuba. Iako mu je Bogoljub isprva uskratio financijsku potporu, uskočio je njegov otac i osigurao mu život. Unatoč svemu, Bojana sam jako voljela, možda više nego ikoga drugog. Cijela me situacija duboko pogodila…

U jeku njihove najveće ljubavi, Jelena je podijelila i svoja razmišljanja o tragičnom gubitku Zorana Davidovića Ćande.
Narativ koji ga okružuje uvelike je pretjeran. Bio je član ekipe koja se vrtila oko slavnog Skoleta. Imao je nestašnu crtu, ali nije bio kriminalac i nikada nije bio zatvoren ili pritvoren. Tijekom godina slušao sam priče o legendarnim sagama “Arkan i Ceca” i “Karleuša i Ćanda” iz tog vremena. Arkan je bio Arkan, dok je Ćanda bio beznačajan u odnosu na njega. Imao je samo 27 godina kada je tragično preminuo. Sa Zoranom sam bila u vezi sedam mjeseci, ali nismo bili u braku. Da nije bilo njegove prerane smrti, nedvojbeno bismo nastavili našu vezu. Izgubio je život na povratku s pogreba Duge Lainovića, žrtve brutalnog napada. Htjela sam poći s njim, ali je majka zabranila da putujemo zajedno. Sam Zoran mi je rekao: “Ne!” i odlučio da me neće uzeti. Bio je 23. ožujka 2000. S njim je bio njegov najbolji prijatelj, pizza kuhar s kioska. Ovo pokazuje da izgled može zavarati kada su u pitanju opasni pojedinci. Također imamo saznanja tko je odgovoran za njegovu smrt. Prema riječima svjedoka koji su surađivali s vlastima, potvrđeno je da je Zvezdan Jovanović, odgovoran za ubojstvo premijera, doista ista osoba. Začudo, policija me je kasnije obavijestila da je “zemunski klan”, grupa koja je progonila Jovanovića, neobjašnjivo odlučila pričekati da ja ne budem u vozilu prije nego što su na njih otvorili vatru iz dva kalašnjikova. JK je otkrila ove zapanjujuće detalje.

U dobi od 20 godina suočila sam se sa srceparajućim prizorom raskomadanog tijela moje voljene. Morao sam posjetiti ured sudske medicine kako bih dogovorio sprovod. Kao jedini član cijele naše obitelji, preuzeo sam odgovornost da ga identificiram. Sjećanje na taj trenutak zauvijek će mi biti urezano u sjećanje. Sama veličina metaka iz kalašnjikova koji su probili njegovo tijelo bila je zapanjujuća, a Zorana je pogodilo više od 30 komada. Ti su meci prouzročili veliku štetu, razderavši mu dijelove tijela. U pokušaju da sastave ostatke, patolozi su crnim koncem spojili fragmente u jednu masu. Prizor kojem sam svjedočio na stolu bio je ujedno i nestvaran i nestvaran.

Tijekom otkrića, JK je otkrila da je podigla kredit kako bi pokrila troškove Ćandine sahrane.
Nisam nosila titulu Zoranove supruge, niti sam smatrana njegovom predanom partnericom. Naša je veza trajala samo sedam mjeseci prije njegove prerane smrti. No, živo se sjećam dizanja kredita za troškove pogreba i Ivana i Zorana. U dirljivom prikazu njihove neraskidive veze, kupio sam dvije susjedne grobnice. Tijekom dvije godine majka i ja marljivo smo vraćale dug, zajedno s pripadajućim kamatama.

Ćanda je dobio glasnu Cecinu viku.

Osim toga, JK je detaljno opisao događaje koji su doveli do Ćandine prerane smrti.

Nedugo nakon toga Ćanda je dočekao svoju smrt od njihove ruke.

Prema JK, ni prvi ni drugi muž ne zaslužuju drugu priliku.

I Bojan i Duško ne zaslužuju priliku, jer se za ženu takvog kalibra vrijedi boriti u svim okolnostima, bilo da se radi o manama ili prednostima. Dakle, Duško, unatoč nezainteresiranosti, ne jamči moju šansu.
Po cijelom prostoru škole me je progonio moj prijatelj koji je kod sebe imao bombu.

Jelenino vrijeme u školi nikada nije bilo bez incidenata, ne zato što ih je izazivala, već zato što se činilo da uvijek privlači problematične pojedince.

Oglasi - Advertisement