Marija Šerifović, poznata glazbena zvijezda, uz pomoć surogat majke dočekala je rođenje sina.

Nakon godina maštanja o zagrljaju svog djeteta, pjevačičin dugoočekivani san konačno se ostvario kada joj je sin rođen na klinici u Los Angelesu.

Prema riječima Šerifovića, proces je bio dugotrajan.

Moj put do odluke bio je prilično dug. Međutim, kad sam konačno napravio skok i odlučio prekinuti veze, činilo se da je sve ostalo sjelo na svoje mjesto bez napora. Moram priznati ogromnu podršku koju sam dobio od više sile. Marija Šerifović objašnjava: “Definitivno je postojala božanska intervencija koja me vodila kroz ovaj proces.
Kako bi se upravljalo ovim izazovnim i zamršenim procesom, ključno je educirati se i okružiti se pouzdanim i vještim pojedincima. Iako se možda čini kao zastrašujući zadatak, nije nemoguć. Prvi korak je osigurati da se sva pravna pitanja pravilno riješe i pravovremeno reguliraju. Nakon toga slijede razni medicinski zahvati poput terapija, vađenja jajnih stanica i transfera te pronalaženje renomirane agencije koja bi se zalagala za prava surogat majki i liječnika koji će nadzirati trudnoću. Možda je to dug put, ali gdje postoji jaka želja, uvijek postoji put naprijed. Pjevač je istaknuo njihovu neizmjernu čežnju da svoju bezgraničnu ljubav podijele s nekim, što im je na prvom mjestu.

Velika je znatiželja oko identiteta oca djeteta Marije Šerifović, iako je ona to odlučila zadržati u tajnosti.
Marija, vezana ugovorom o privatnosti, ne može otkriti sve detalje, ali napominje da će Mario biti u potpunosti obaviješten kada za to dođe odgovarajući trenutak. Osim toga, otkriva da je u službenim dokumentima navedena kao jedini roditelj.

Dapače, ja sam biološka majka i jedini upisani roditelj u službenim dokumentima”, izjavila je Šerifović, razjasnivši nedoumice istaknuvši da je ona Mariova majka u genetskom smislu te da je takvom priznaju zakoni Republike Srbije.
U svakom pogledu, bilo genetskom ili administrativnom, ja sam nedvojbeno Mariova majka. Svaki atom njegovog bića koji potječe iz DNK njegove majke pripada meni, tvrdi pjevač. Na pitanje o sličnosti između nje i dječaka, samouvjereno tvrdi:

– Teško mi je dati sud o njemu jer je još premlad. Ali za to ima dovoljno vremena – napominje Marija govoreći o svojoj vezi sa ženom koja joj je bila surogat majka.

Izrazila je da je ova žena odigrala ključnu ulogu u ostvarenju moje najveće životne težnje. Naša je veza bila nevjerojatno bliska, dok smo sudjelovale u svakodnevnim razgovorima i suočavale se s kušnjama trudnoće rame uz rame. Zajedno smo išli na sve potrebne preglede.

Oglasi - Advertisement