Tijekom nedavne krize, obilježene utjecajem koronavirusa i tekućim sukobom u Ukrajini, ulaganje stečenog kapitala u nekretnine postalo je prevladavajući oblik ulaganja.

Inflacija je dovela do rastuće sklonosti ulaganju u nekretnine, potičući pojedince sa ušteđevinom da razmotre strategije za očuvanje svog kapitala usred njegove postupne erozije.

Posljednjih mjeseci bilježi se značajan porast kupnje stanova, vikendica i kuća od strane građana, posebice u ruralnim područjima zbog znatno nižih cijena u odnosu na urbana područja.

Na Facebook stranici posvećenoj prodaji i kupnji kuća na selu, objavljen je oglas za prodaju kuće na Fruškoj gori, čija je cijena 40.000 eura.

Smještena u mirnom selu Ležimir, koje je povoljno smješteno samo 35 km od Novog Sada i 18 km od Sremske Mitrovice, trenutno je dostupna za kupovinu šarmantna kuća. Uz prostrano dvorište od 1.400 četvornih metara i udoban stambeni prostor od 110 četvornih metara, ovo imanje nudi dovoljno prostora za opuštanje i uživanje. Vrijedno je napomenuti da je ova kuća u potpunosti legalizirana s jasnim vlasničkim statusom 1/1, što osigurava transakciju bez muke. Detaljne informacije i zadivljujuće vizuale možete pronaći u popratnom oglasu.

Vlasnik je također istaknuo nužnost obnove kuće.

Vlasnik je naglasio mogućnost zamjene za manji stan u Beočinu uz nadoplatu. Cijena ove zamjene je 40.000 eura, a kao poželjna lokacija istaknuta je Fruška gora.

Oglasi - Advertisement