Pevačica Nela Bijanić, koja je više od deset godina u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Miljanovićem i ima sina Olivera, svojevremeno je gostovala u emisiji. Detalji “filmske prevare” ispričani su u programu. Njen muž je zatečen u seksu sa drugim muškarcem u njenoj kući.

Nela Bijanić je sa bivšim suprugom napravila četvorosobnu kuću i hotel, koji je nedavno prenela na sina, koji ostaje glava kuće iako je nasledstvo ostavila svom jedinom detetu. Tako sada pokazuje svoj luksuzni dom i ističe da nije uštedjela novac.

“Ja sam neko ko voli da se zabavlja, posebno u svojoj natalnoj porodici. Nije mi žao što sam otvorio ‘kraljevsku škrinju’ i pripremio vam sve što je više moguće. Kraljevska jela su sva pozlaćena, tako da će biti ljudi kad izađeš Raid. Neću da pričam o figuri, ali je skupo”, rekla je pevačica o pozlaćenom escajgu koji večera njena porodica i dodala:

„Ja sam esteta i volim da kupujem lepe stvari da bi se svako ko mi dođe osećao dobro i uživao, bar koliko i ja“.

Pevačica nikada ne krije da je godinama mukotrpnog rada stekla hotel i četvorospratnicu, koje je zaveštala svojim naslednicima, zbog čega je danas veoma ponosna majka – „Glcala Razlog svemu tome je što želim da stvaram. Mnogo radim, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam i sama jako pametna. Žao mi je što neke moje kolege žive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ubio bi za to! Ne tražim da to bude sala, već da zaradim za sebe – objašnjava Nela.

“I moj bivši suprug i ja smo imali kopije svega što smo dali sinu. Naravno, to su sve stvari koje smo dobili kada smo se vjenčali. Pa, borili smo se za našu djecu i njemu je prepisan poklon”, istakla je Nela . Iz sobe se izlazi na terasu. Dakle, ima osam terasa.

“Svaka soba ima izlaz na terasu, imamo osam terasa, četiri kupatila, četiri spavaće sobe, četiri dnevne sobe. Iznajmila sam dva stana na Zlatiboru. Imam i pogled na aerodrom Predivan pogled”, rekla je Nela Bijanić.

Oglasi - Advertisement