Tamara Kulišić, kćerka Saše Kulišića iz Doboja, brutalno je ubijena, a njeno zaklano tijelo pronađeno je u šumi kod Doboja. Rekla je da ni u najluđim snovima niko nije očekivao da će se desiti ovakav zločin. „Ovo se sve desilo u snu… Žena je mom ocu polila sedativ i on ga je uzeo. Bio je dezorijentisan i 19-godišnjak je bokserom tri puta udario mog oca po glavi. Takav je. „U nesvesti. ” – rekla je u jednom dahu djevojka slomljenog srca i dodala:

“Sve se dogodilo u gluvo doba noći i tada su ga vezali. Odvezli su ga u šumu i tamo ubili. Bilo je užasno…”

Kako je dalje napomenuo sagovornik, od početka niko nije sumnjao da se tako nešto dogodilo. “Niko ni na trenutak nije posumnjao da je moj otac ubijen. Kada smo otkrili da je u šumi pronađeno tijelo i da je to moj otac, pomislili smo da je greška. Mislili smo da je neko pogriješio, ali smo onda pronašli ali nažalost, otkrila sam da je to istina” – rekla je Tamara i dodala:

“Moj djed je otišao da ga identifikuje i bili smo sigurni da je to on, ali i dalje nismo mogli vjerovati šta se dogodilo. Obdukcija je potvrdila da mu je u serum ubrizgan anestetik i da je tri puta uboden.” Žena mu je nanijela rane na grudima i tijelu. Telo mog oca je u neprepoznatljivom stanju…”

Zatim je dodala da ne zna kako se trenutno osjeća. „Ne mogu da opišem svoju situaciju, osećam tugu i ljutnju. Da saznam ko je ubio mog oca i kako me je ubio… Ne znam. Mogu sa 100% sigurnošću da kažem motiv ovog ubistva. novac! Samo gledajući svoje interese i ništa drugo. Pa, samo dan prije nego što se to dogodilo, 19-godišnjak je o tome objavio na svom Instagram profilu, gdje je napisao “Stigla plata, treba li nekom kusur?” Šteta, kako je tada dodao njen otac Saša Kulišić, danas će biti sahranjen, a na vječni počinak će ga ispratiti porodica i prijatelji.

Tamara je navela i da je njena polusestra, čiji je otac Saša bio sa osumnjičenim A.K., star 15 godina, predata društvu koje je sa njom tek nakon otkrića krim djelatnika otišlo u tužilaštvo da joj pomogne. Izjava, jer je bila kod kuće.

Oglasi - Advertisement