Nakon što je otkrila da je Anita Stanojlović bila u nevjeri s Mateom Carom te da je s njezinim ljubavnikom bila u vezi na dan njihova vjenčanja, Jovana Tomić Matora potražila je savjet odvjetnika i zatražila ubrzani brakorazvodni postupak.

Matora će doživjeti još jedan slom nakon što je otkrivena nevjera njezina supruga s drugom ženom. Ova se žena prije toga urotila s Matorinim suprugom da počine teško kazneno djelo pronevjere 200.000 eura iz banke, što bi moglo rezultirati kaznom od 10 godina zatvora za Matoru.

Prema izvješćima, Anita je nakon vjenčanja navodno uvjerila Matora da od banke dobije kredit kako bi za nju kupila stan i poslovni prostor. No, to nije bila samo njezina ideja, jer je bila u stalnoj komunikaciji s drugom ženom po imenu N.G. koji je također pridonio planu.

Prema pouzdanom izvoru, Anita je bila u tajnoj vezi s drugom ženom koja ju je uvjerila da se uda za Matoru. Žena je vjerovala da će Anita, ako se Matori zakune na vječnu ljubav, steći više povjerenja i lakše će dobiti veliki kredit od banke, točnije 200.000 eura. Međutim, kako bi osigurala zajam, Anita je morala koristiti svoj stan kao kolateral i riskirala da ga izgubi ako ne plati. Osim toga, da je uhvaćena u korištenju lažnih dokumenata za dobivanje kredita, mogla bi dobiti do 10 godina zatvora. Plan je bio opasna prijevara iz koje Matoroj nije mogao pobjeći ako bude uhvaćen.
Prema izvorima, Anita je Mateiju otkrila da je imala motiv za udaju: dobiti stan i prostor u vlasništvo na svoje ime. Međutim, nije očekivala da će Matora inzistirati na tome da zajedno uđu u Elitu, što ju je navelo da u zadnji čas promijeni plan posudbe. Izvor dodaje da bi Matora, da nisu zajedno ušle u Elitu, predočila falsificiranu dokumentaciju banci kako bi dobila kredit od 200.000 eura. To bi dovelo do toga da Anita bude zatvorena nakon što se prijevara otkrije, jer je bila odlučna podmiriti svoje dugove. Matea, Anitina bivša partnerica, potvrdila je da zna za njezin tajni plan.

Matea je ostala zatečena kada je otkrila da se njezina partnerica Anita viđa s drugim. Anitin motiv da bude s ovom drugom osobom bio je osigurati stabilnu financijsku budućnost za sebe, jer nije imala nikakvih sredstava za život. Naime, Mateu je povjerila kako joj je plan udati se za Matoru kako bi on kupio lokal i stan na njezino ime, a čini se da joj je to bio jedini cilj.

Oglasi - Advertisement