Marija Šerifović je nakon rođenja sina 2. prosinca 2023. godine zatražila pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Država. Potom je sina i njegovu majku Vericu vratila u Srbiju.

Pjevačica je nedavno objavila vlog u kojem je detaljno opisala svoj put u Srbiju sa sinom.
Šerifovićka je na početku vloga otvoreno priznala da osjeća ogroman stres i neizvjesnost oko svoje mogućnosti snimanja na dulje vrijeme.

Marija je s velikim uzbuđenjem izjavila da će ona i simpatična Marija ovog 21. prosinca otputovati u Beograd. Tijekom proteklih dvadeset dana san joj je potpuno izmicao, zbog čega joj je bilo teško artikulirati riječi.

I pjevačica i baka Verica bile su pune iščekivanja, no duga plovidba s tek rođenom bebom od dvadesetak dana donijela im je veliki napor. Svoje stvari pedantno su pakirali u pet vreća, čak su za kilogram i pol premašili dozvoljenu težinu, što im je samo dodatno pridonijelo strepnji.

U carstvu luksuznog putovanja, i gospodin Mario i ja nalazimo se u cijenjenoj kabini prve klase. Ovo označava moje inauguracijsko iskustvo u ovom ekskluzivnom dijelu, u pratnji ljupke dame koja osigurava naš brzi dolazak. Verica je, ubrizgavajući svoj jedinstveni štih, duhovito primijetila: “Molimo je da umjerenije vozi, jer ne prevozimo kvarljivu robu.” Marija je na sebi svojstven način iznijela svoja početna razmišljanja prije našeg odlaska.

Prolazeći kroz “salon prve klase”, Marija je priznala da se susrela s najstresnijom situacijom koju je doživjela u životu.
Događaj koji je najviše izazivao tjeskobu s kojim sam se ikad susreo bilo je uspješno prolaženje kroz ovu inspekciju. Marija je, dok je napeto iščekivala svoj let, ispričala kako je čovjek kod kuće neko vrijeme mirno spavao, ali sada zadovoljno pije mlijeko, posao koji je majstor dobro obavio. Kao rezultat stresa, Marija je počela jesti kako bi se nosila s napetostima.

Pjevačica je bez gubljenja trenutka smjesta zauzela mjesto u zrakoplovu i prepustila se obroku, dok je Verica cijelo vrijeme s ljubavlju ljuljala Marija u zagrljaju. Bila je odlučna osigurati da njezina unuka ne ometa majčin zasluženi odmor dok uživa u vlastitom obroku.

“Ne, želim jesti i držati bebu. Molim te, ostavi me na miru. Pogledaj ga samo kako je divan”, odlučno je izjavila Verica, prije nego što je razmislila o tome da svog unuka smjesti u dječju stolicu dok on uživa u obroku umjesto da daje vrati ga svojoj majci.
Tijekom cijelog putovanja nisam uspio ni tren zaspati. U međuvremenu, Mario je imao luksuz spavati i čak si priuštiti tri obroka. Ukupno je to bilo relativno glatko putovanje. Marija je izrazila zahvalnost svom sinu, više puta mu zahvalivši. Konačno su sletjeli u München i nastavili put prema Beogradu.

Marijin nepokolebljivi osmijeh dovoljno je govorio o njenom ogromnom uzbuđenju i sreći dok je dovodila sina u Srbiju.

Oglasi - Advertisement