Srbijansku javnost oduševio je nastup Veljka Kotlaje, natjecatelja kviza Potera.

Najnoviji nastavak Potjere pokazao se zadivljujućim jer su natjecatelji ostvarili upečatljiv trijumf nad sjajnom tragačicom Milicom, osiguravši značajnu nagradu od 1.740.000 dinara i oborivši rekord u najvećim pojedinačnim dobicima u ovom kvizu.

Ulog studenta Veljka iz Priboja u zajedničku blagajnu najveći je do sada ponuđeni iznos za odbranu i iznosi impozantnih 1.500.000 dinara.

Mladi Veljko je u ovom dijelu igre pokazao izvanrednu preciznost, sa samo jednim netočnim odgovorom.

Student Veljko ponovno je uspio oduševiti publiku nakon što su natjecatelji u prethodnom krugu igre izašli kao pobjednici osvojivši vrtoglavih 1.740.000 dinara.
U svrhu humanitarne pomoći, konkretno za liječenje Todora Stojanovića iz Niša, koji se trenutno nalazi na liječenju u Turskoj, izrazio je namjeru da donira svoj dio novčane nagrade.

Kako stoji na službenim stranicama udruge “Budi human”, Todor (2021.) je dijete čija je trudnoća pažljivo vođena i praćena. Nažalost, njegovo se zdravlje pogoršalo nedugo nakon rođenja, s neonatalnim konvulzijama koje su se javile unutar prvih 48 sati, nakon čega je nekoliko dana kasnije uslijedila dijagnoza obostrane upale pluća.
Tijekom svog života doživio je višestruke hospitalizacije, a kod kuće je proveo samo dva mjeseca od rođenja. Glavni uzrok njegovog boravka u bolnici bile su ponavljajuće infekcije, posebice upala pluća, koje su dodatno pogoršale njegovo ionako krhko zdravlje i predstavljale ozbiljnu prijetnju njegovom životu. Todoru je dijagnosticirana Epilepsia non specificata, Encephalopathy non specificata, Insufficientia respiratorya chronica i Paralysis plicarum vocalium et laryngis, kako je navedeno na web stranici. On i osobno potvrđuje te dijagnoze.
Što se tiče neurološkog stanja, ostaje u stanju izmijenjene svijesti, točnije sna. Vrijeme je u ovom stanju presudan faktor, a svaki poremećaj dijagnostike i njegov povratak u Srbiju samo bi dodatno pogoršao njegovo zdravstveno stanje. Do sada je obitelj sama financirala liječenje i iscrpila sva raspoloživa sredstva. Kao rezultat toga, obraćaju se suosjećajnim pojedincima u nadi da će dobiti pomoć kako bi osigurali da Todor može nastaviti svoje liječenje i napraviti daljnje korake prema oporavku.
Potez natjecateljice u potjeri naišao je na pohvale brojnih korisnika društvenih mreža.

Veljko Kotlaja je zajedno sa još dvojicom učesnika kviza “Potera” u dirljivom činu velikodušnosti zaradio 1.740.000 dinara. Veljko je svoj dio bez oklijevanja nesebično poklonio Todoru Stojanoviću, djetetu iz Niša koji se trenutno nalazi na liječenju u Turskoj. Internet zajednica je duboko dirnuta Veljkovom ljubaznom gestom, a jedan korisnik je izrazio svoju zahvalnost i poželio Veljku i njegovom sinu dug i blagoslovljen život. Ova dirljiva priča služi kao podsjetnik na nevjerojatno suosjećanje koje postoji u svijetu.

Jedan je komentator uzviknuo: “Pokloni se, dečko! Sreća je uvijek bila na tvojoj strani! Još je živ!

Oglasi - Advertisement