Ove godine Marija Šerifović ispratila je dete o kojem je oduvek sanjala. Ceo proces je dugo trajao, dolazak bebe je držan u strogoj tajnosti, a vest o trudnoći otkrila je surogat majka. Ponosna majka rodila je dječaka, kojem je dala ime Mario.

Pevačica je odabrala ime Mario zbog njegovog snažnog simboličkog značenja – dolazi od latinskog “mare”, što znači more, i “marem”, što znači muškarac ili glava porodice.

O svojoj želji da ima decu govorila je u TV emisiji – “To je veoma lično pitanje, posebno u ovom trenutku, u ovoj situaciji. Nisam promenila mišljenje, radujem se tom trenutku, ovo verovatno jeste Uskoro.Uglavnom sve što se tiče rađanja deteta je ozbiljna stvar,bez šale.Kad budem spreman da Šerifoviću predam suštinu svog života,to će biti na veoma planski način Desilo mi se „Junior god. Znam kako se zove, ali ne mogu reći. ” rekla je prije godinu i po Marija Šerifović.

Osim toga, kada je nedavno izašla na Instagram kako bi sa fanovima proslavila 20. godišnjicu svog debi albuma, oni koji znaju da čitaju između redova možda su primijetili da se nešto sprema otkako je ponovo spomenula “Šerifović Junior”.

“Hvala vam što ste prošli sve moje faze sa mnom. Muzičke, umjetničke, životne, karakterne, psihološke. Hvala vam što ste uvijek bili uz vas i što ste me pratili dok starim. Sjedišta su polako počela da se popunjavaju. U našim životima Postoje dvije najvažnije faze.” Važni dani, kada ste rođeni i kada razumijete zašto. Bio si moj razlog prije nego se rodio mali Šerifović. Hvala vam što ste posebni, hvala vam što imate najdivniju publiku i hvala vam što ste obični. Moja bitka nije da je sve lako, biti drugačiji nije lako, hvala vam puno na razumevanju. Trudiću se da narednih 20 godina bude zanimljivo koliko i prvih 20 godina, a ujedno da vam kažem da je ovaj album već gotov i jedva čekam da ga objavim prve nedelje oktobra. Bez vas, Marija Šerifović To jednostavno ne postoji – rekla je Marija u videu na Instagramu.

Oglasi - Advertisement