Dva pacova su 10. decembra fotografisana u pekari Kosovska u Beogradu, od kojih je jedan šetao u vitrini u kojoj je stajala hrana, a drugi je stajao ispred blagajne. Na društvenim mrežama objavljen je novi video na kojem se vidi kako golubovi kljucaju hljeb u istoimenoj pekari u Ulici kralja Milana.

Na snimku, objavljenom na Instagram stranici Belgrade Serbian Life, navodno se vidi kako ljudi kupuju hleb koji su pojeli golubovi. Inače, golubove zovu “leteće vjeverice” jer bakterije i gljivice u njihovom izmetu i ektoparaziti u njihovom perju mogu uzrokovati bolest kod ljudi.

Podsjetimo, iz pekare u kojoj je pacov fotografiran ranije su za MONDO otkrili da su na lokaciji samo nekoliko dana prije nemilog incidenta obavljeni radovi na suzbijanju glodara i štetočina.

“Ne znam šta da kažem, baš mi je neprijatno i stvarno me je sramota. Zaista smo sve sredili, radili smo kontrolu i istrebljenje štetočina mesec dana pre termina. Trebalo je da budemo tu. urađeno u januaru „samo da ne pravimo probleme. To smo uradili 4. decembra i trebalo je da ostanemo mirni šest meseci do sledećeg puta. Ali nešto se dogodilo. Nemam reči da opišem koliko sam se osećala neprijatno“, rekla je ranije za naš portal Biljana Marković, koja radi u pekari.

Oglasi - Advertisement