Pevačica Marija Šerifović rodila je sina kome je dala ime Mario. Nakon što su se pojavile vijesti da je bebu na svijet donijela surogat majka na klinici u Los Angelesu, javnost je počela da spekuliše o tome ko je otac i kakav će biti proces. Marija je rekla da je njen put od želje za svojim detetom do dolaska deteta bio dug, ali je sve to prošla jer je imala jaku želju da postane majka.

“Prije dvije godine prošla sam kroz proces vađenja jajnih stanica i potom stvaranja embriona. Nakon svih ovih genetskih testova, otkrila sam da imam tri zdrava embriona. I tako je Mario rođen”, rekla je na pitanje ko je Mario otkriveno. Ko je otac djeteta i da li je njegov identitet bitan, Marija je rekla:

“Zbog ugovora o privatnosti, ne mogu podijeliti sve informacije s vama, ali ono što mogu reći je da će Mario sve znati kada dođe vrijeme.”

Marije Šerifović objavila je prvu fotografiju sina na Instagramu i prenijela mu emotivnu poruku. Pošto surogat majčinstvo još nije postalo praksa u Srbiji, Marija Šerifović je odlučila da ode u Sjedinjene Američke Države, gde je godinama odlazila iz ličnih i poslovnih razloga. Beba je rođena početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Maria je rodila bebu.

Pevačica je polovinom novembra sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Sjedinjene Američke Države kako bi se sa surogat majkom pripremila za porođaj. Budući da su Sjedinjene Američke Države najnaprednija država kada je u pitanju kompletna procedura surogat majčinstva – od brige o ženi koja je surogat majka, do kompletne pravne i psihološke logistike, to je veoma izazovno i veoma važno, odlučio je Šerifović: njeno dete će doći tamo, doći na ovaj svet.

Osim toga, Maria već deset godina putuje u Sjedinjene Države iz ličnih i profesionalnih razloga i smatra Sjedinjene Države svojom drugom zemljom.

Oglasi - Advertisement